• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Popović: Spori ritam ruši TAU

Srpski internacionalac u španskoj ACB ligi poručio košarkašima Partizana da nikako ne ulaze u jurnjavu po terenu sa Taukeramikom.

 Bojan Popović: Spori ritam ruši TAU Izvor: MONDO

Plejmejker Unikahe iz Malage Bojan Popović dobro poznaje Taukeramiku, narednog Partizanovog protivnika u Evroligi.

Tim iz Baskije lagano se plasirao u četvrtfinale elitnog takmičenja, forsirajući brzu košarku, sa dosta kontranapada. Ako misle da se plasiraju na Fajnal for u Madridu, crno-beli bi trebalo da igraju upravo suprotno, smatra nekadašnji as FMP Železnika i moskovskog Dinama.

"Forsiraju igru 'trči i pucaj', naročito na svom terenu. Posle skokova u odbrani otvaraju brze kontre i ako se ne vratiš na vreme u odbranu, primaš koš 95 odsto. Crno-beli ne smeju da uđu u ritam Taukeramike, jer će ih ovi samleti", analizira Popović za dnevni list "Sport".

Povremeni reprezentativac kaže da ekipa hrvatskog stručnjaka Nevena Spahije na svakoj poziciji ima najmanje dvojicu kvalitetnih košarkaša i da "opasnost preti sa svih strana".

"Teško je izdvojiti bilo koga, reći koga bi trebalo zaustaviti po svaku cenu. Nemaju izrazitu zvezdu, a opet svako može da ubaci 20 poena. Obično Igor Rakočević i Brazilac Tijago Spliter budu najefikasniji".

Popović smatra da Partizan nema mnogo šansi u prvom meču u Vitoriji, ali da bi u eventualnoj "majstorici" mogli da naprave podvig.

"Kada se odlučuje, a Taukeramika igra pred svojom publikom, imperativ može da im predstavlja problem. Pokazali su to i ove sezone na finalnom turniru Kupa kralja. Partizan mora da dobije revanš pred svojih 7.000 navijača i onda da krene na sve ili ništa. Oni su već napravili veliki uspeh u Evroligi i nemaju šta da izgube protiv tima kog svi već vide na Fajnal foru", rekao je Popović.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC