• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica iz aviona na trening, Sale: Bez promena

Autor mondo.rs

Između dve kontrolne utakmice protiv Francuske, problemi sa povređenim igračima izazivaju veliku pažnju kada su u pitanju pripreme "orlova".

 Bjelica iz aviona na trening, Sale: Bez promena Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije priprema se za olimpijske kvalifikacije bez krilnih centara Nemanje Bjelice i Milana Mačvana, a selektor Aleksandar Đorđević govorio je u petak o njihovom statusu na konferenciji za novinare.

Kakva je situacija sa Bjelicom, koji dolazi iz Amerike, sa terapija?

"On stiže danas i doći će direktno sa aerodroma na trening. Svakodnevno smo u kontaktu sa njim. Pre par dana odradio je poslednje treninge i u sve boljem je stanju. Noga mu se vraća u normalu i videćemo kako će to da napreduje. Raduje sve što su terapije urađene na pravi način. U svakodnevnom je kontaktu sa momcima i jedva čeka da dođe. Svi znamo šta može i koliko je važan za ovu grupu. Ipak, nemamo pravo na zahteve prema njemu. Hoćemo 100 odsto spremnog Nemanju Bjelicu", rekao je Đorđević.

Milan Mačvan je slomio prst na nozi i ne može da radi sa ekipom. Kada bi mogao da bude spreman?

"Mačvan je sa nama od povratka iz Francuske i radi ono što može sa longetom. Radi sa loptom, u sedećem položaju, da bi ostao u kontaktu. Aeorobno radi sa sprava, prima informacije kao i ostali momci. Na neki način je novi, jer dve prethodne godine nije bio sa nama, ali on ima košarkašku i ljudsku inteligenciju, deo je grupe, deo je ovih momaka i ima odličan odnos sa njima".

O Bobiju: "Čemu više to?"

Upitan za status Bobana Marjanovića, Đorđević je najpre odgovorio da nema komentar, a potom je dodao: "Čemu više to?"

Komentarišući "sitnije" povrede, Đorđević je otkrio i detalj sa jučerašnjeg treninga.

"Teo je preskočio trening, jer ima problema sa listom. Svi imaju svoje stvari i povrede. Nisam juče stigao da pitam Bogdana šta mu je, mislim da je isfolirao malo desetak minuta. Imao je duel sa Kalinom. Nije baš lepo za videti, on je čovek koji nikad ne folira takve duele. Ostali su više - manje OK".

Uz konstataciju da je reprezentacija podigla nivo rada, što nije jednostavno s obzirom na ritam i zamor igrača, selektor je rekao i da će mu u subotu, u Kombank areni, svi igrači biti na raspolaganju.

Uz to, poslao je definitivan odgovor na pitanje da li će menjati ekipu.

"Sa Francuzima imamo prijateljski odnos i tako se dogovorimo, bez obzira na propozicije žreba. Voleo bih da svima nađem minute. Nećemo menjati ekipu do kraja. Nadam se da ćemo posle kvalifikacija takođe nastaviti sa onima koji su ovde sa nama, ali su povređeni".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC