• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorac ne dolazi u Zvezdu, produžio sa Megom!

Autor mondo.rs

Crvena zvezda se zvaničnim saopštenjem oglasila u vezi sa navodnim dolaskom Radeta Zagorca na Mali Kalemegdan, a prvi čovek Mega Leksa i zvanično potvrdio da on ostaje u Megi.

 Zagorac ne dolazi u Zvezdu, produžio sa Megom! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Turski i italijanski mediji su Radeta Zagorca tokom čitavog dana "selili" u Crvenu zvezdu, a crveno-beli su odlučili da se oglase zvaničnim saopštenjem.

Crvena zvezda je putem svog zvaničnog sajta saopštila da ne samo da nije sklopljen nikakav dogovor sa košarkašem Mega Leksa Radetom Zagorcem, nego da da nije bilo ni razgovora sa njim oko eventualnog dolaska u šampiona Srbije.

Na klupskom sajtu se navodi da je opredeljenje igrača da nakon NBA drafta ostane u Mega Leksu i da potom "što pre pronađe put ka NBA ligi", a potom su naveli da imaju "saznanja da je produžio ugovor sa Mega Leksom".

Nekoliko minuta kasnije to je fotografijom potvrdio i prvi čovek Mega Leksa Miško Ražnatović, pa je sada sasvim jasno da će talentovani košarkaš i u narednoj sezoni nositi dres kluba koji svoje mečeve igra u Sremskoj Mitrovici.

Zagorac je produžio ugovor na još dve sezone, s tim da nakon završetka iduće ima opciju odlaska u NBA.

"Posle razmatranja ponuda i u razgovoru sa ljudima iz kluba, procenio sam da je za mene najbolje ostanem još jednu sezonu u Mega Leksu. Pet godina sam u Megi, rastao sam zajedno sa klubom i ponosan sam na sve što smo uradili do sada, posebno u prethodnoj sezoni. Moja želja je da igram u NBA ligi vec sledeće sezone, a moje je mišljenje da ću tu želju najlakše i najbrže ostvariti razvijajući se u sistemu Mege", rekao je Zagorac za sajt kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC