• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Ostao loš ukus u ustima

Autor mondo.rs

Selektor Srbije i zamenik kapitena svesni da padovi u igri poput onog u poslednjim minutima utakmice protiv Portorika ne smeju da se dešavaju.

 Aleksandar Đorđević poslije pobjede Srbije nad Portorikom Izvor: MN PRESS

Manje-više sigurna pobeda "orlova" na startu kvalifikacija za Olimpijske igre, ali uz opuštanje nakon 87:67 u 37. minutu, čime je Portoriku omogućeno da završi meč serijom od 14:0!

Aleksandar Đorđević i Stefan Marković veruju da će ekipa izvući potrebne pouke i biti još bolja u narednim duelima.

"Počeli smo malo nervozno. Igrači su bili uzbuđeni, svi su ovo dugo čekali i to je razumljivo. Na kraju smo došli do svoje igre. Odbrana na lopti je bila dobra, počev od Stefana (Markovića), koji je pokrenuo ritam, kao i uvek. Završili smo utakmicu loše, što nam ostavlja loš ukus u ustima", rekao je Đorđević novinarima u Kombank areni.

"Mi smo defanzivno odigrali izuzetno ozbiljnu utakmicu tokom 35 minuta, ali Portoriko je ekipa sa mnogo ponosa", dodao je selektor.

On je odgovarao na novinarska pitanja o pojedinim igračima i istakao Vladimira Štimca, koga je naknadno pozvao na pripreme, nakon otkaza Marjanovića i Milutinova.

"Ne bih potcenio ulogu Štimca. On svaki put kad dođe da izvodi bacanja dobije ovacije publike. Kada sam ga zvao da dođe, rekao je 'šta zoveš, samo mi pošalji poruku i tu sam'. On je srce ove ekipe, a tako ga osećaju i saigrači", podvukao je Đorđević.

Stefan Marković ocenio je da je utakmica bila očekivano teška, ali da je Srbija postepeno uhvatila željeni ritam. Do pred sam kraj...

"Ovo je dobra lekcija za nas. Dozvolili smo da postignu 30 poena u poslednjoj četvrtini i to ne sme da nam se dešava. Moramo da igramo 40 minuta".

"Orlovi" u sredu od 18.00 igraju protiv Angole, gde jednostavno ne bi smelo da bude iznenađenja.

Novom pobedom bi otišli u polufinale sa prve pozicije u grupi i sastali se najverovatnije sa poraženim iz meča Češka - Letonija, koji je na rasporedu u utorak.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC