• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen Drajmond Grin!?

Autor mondo.rs

Iz Mičigena, države u kojoj je košarkaš Golden Stejta rođen i u kojoj je završio školu, stižu vesti o tome da je završio iza rešetaka.

"Odeljenje policije u Ist Lensingu trenutno ne može da potvrdi da je uhapšena osoba tog imena i prezimena. Sve što možemo da potvrdimo da jesmo uhapsili NBA košarkaša proteklog vikenda i da je uhapšen zbog fizičkog napada. To je sve što sada možemo da kažemo", rekao je poručnik lokalne policije Skot Vriglsvort, nakon što je novinar Brendan Kvin pokušao da proveri svoja saznanja.

On je dobio informaciju da je pomenuti NBA košarkaš, uhapšen zbog fizičkog nasrtaja, zapravo "loš momak" iz Golden Stejt Voriorsa, Drajmond Grin (26), rodom iz Savezne države Mičigen.

Između njegovog rodnog mesta, Sagino i Ist Lensinga ima sat vremena vožnje.

Inače, novinar Kvin, koji radi za "MLive" mrežu, objavio je da je dugo čekao na odgovor iz policije Ist Lensinga, mesta u kom se nalazi čuveni Mičigen Stejt univerzitet koji je, pogađate, pohađao Grin.

Grin, koji je tokom tri sezone u NBA ligi, osvojio jednu titulu, igrao jedno finale i dva puta bio proglašen za defanzivnog košarkaša sezone, odmarao se u "rodnom kraju" posle šokantnog poraza u finalu od Klivlend Kavalirsima, uprkos vođstvu od 3:1 u seriji, kada je napravio jedan od mnogih incidenata, udario Lebrona Džejmsa u međunožje i zaradio automatsku suspenziju sa pete utakmice u Ouklendu, u kojoj su Kavsi napravili "brejk" za 3:2 i potom krenuli u potpuni preokret.

Nikad viđen ranije, inače.

Grin je u sedmoj utakmici serije postigao 32 poena, uz 15 skokova i devet asistencija, ali nije uspeo da spreči poraz u tom trenutku i dalje aktuelnih šampiona.

Grin bi trebalo da bude deo reprezentacije SAD na nastupajućim Olimpijskim igrama u Riju, a kada je programski direktor Košarkaškog saveza SAD, Džerija Kolanđela, kontaktirao novinar Sem Emik, dobio je odgovor da niko ne zna za Grinovo hapšenje.

Dok ne stigne potvrda ili demanti...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC