• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlovi se ne razdvajaju: "I braća i saigrači"

Autor mondo.rs

Među članovima naše reprezentacije zaista vlada veliko zajedništvo, koje se primeti na svakom koraku.

 Reprezentacija Srbije - svi kao jedan Izvor: MN PRESS

Očigledno i veliko zajedništvo koje vlada među reprezentativcima Srbije jedan je od najupečatljivijih utisaka sa otvaranja kampa Miloša Teodosića na Srebrnom jezeru.

I kada nisu na terenu, treningu ili utakmici i kada napuste zajednički hotel, "orlovi" su zajedno. Tako je bilo i u ponedeljak.

"Žrtvujući" jedan od malobrojnih dana odmora ovog leta, petorica reprezentativaca Srbije odazvala su se pozivu svog kapitena Miloša Teodosića i uveličali otvaranje njegovog kampa "Teo4", aktivno radeći sa polaznicima.

Bogdanović, Nedović, Raduljica, Mačvan i Marković, kao i njihov bivši kapiten Nenad Krstić, uživali su na Srebrnom jezeru i nije im bilo teško da se dugo fotografišu, da potpisuju autograme i da u više navrata razgovaraju sa novinarima.

Miroslav Raduljica poslednji je stigao na skup (malo je zalutao na putu ka jezeru), ali se i najduže zadržao na terenu, slikajući se sa fanovima oko pola sata. Nasmejan i strpljiv, popularni centar sa svima se šalio i posvećivao je pažnju svakome ko mu je prišao.

"Bio sam ovde na kampovanju sa roditeljima devedesetih i Srebrno jezero mi je zaista ostalo u lepom sećanju. Teo je napravio da ovo fenomenalno izgleda i zato smo došli da podržimo svog brata. Sve što se radi sa klincima je fenomenalno i ovo je stvarno dobro".

Na neizbežnu konstataciju da je veoma očigledno da se "orlovi" sjajno slažu, Raduljica je priznao da uživa sa saigračima i da su mu oni mnogo više od toga.

"Jako dobro se družimo i to su moja braća. Ovo je slobodan dan, slobodno vreme i volim da provodim vreme sa njima, da igram sa njima... Obožavam da radim i sa stručnim štabom, da i to istaknem. Ništa nam zaista ne pada teško. Svu sreću želimo Teu što je ovo stvorio", dodao je Raduljica.



Za samo nekoliko dana, već u petak, reprezenativci će ponovo biti na okupu u Beogradu, jer će krenuti na Kopaonik, na pripreme za Olimpijske igre.

"Kopaonik će nam mnogo značiti. Bićemo zajedno, treniraćemo. Sam taj ambijent nam jako prija", objasnio je Raduljica.

Nemanja Nedović poručio je celoj Srbiji sa Srebrnog jezera da bude srećna i ponosna što ima ovakvog kapitena, a Bogdanović je uz osmeh takođe govorio o atmosferi: "Dosadimo malo jedni drugima posle određenog vremena, ali posle kratkog perioda opet nedostajemo (osmeh). Divno je u reprezentaciji i nije nas teško skupiti za događaj kao što je otvaranje Teovog kampa"



Upitan za sastav grupe koja čeka „orlove“ u Brazilu, Raduljica je objasnio i kakav pristup su naši igrači "pokupili" od selektora Aleksandra Đorđevića.

"Videli smo sve, ali fokusirani smo zaista samo na sebe. Tu filozofiju nam je Sale preneo i nema priče. Amerikanci, Francuzi, sve isto. Idemo i gazimo".

Plasmanom na Igre, Raduljici se ostvarila i stara želja - da otputuje u Brazil.

"Da, zaista mi je uvek bila želja da odem u Rio i mislim da ću ga ovog puta obići na najlepši mogući način", podvukao je centar "orlova"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC