• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina Maljković odredila 12 za Rio

Autor mondo.rs

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije saopštila konačan spisak putnika za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

 Marina Maljković odredila 12 za Rio Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Posle selektora Saše Đorđevića koji je pre dva dana saopštio konačan spisak putnika za Rio de Žaneiro, isto je učinila i selektorka ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković.

Ona je odlučila da se "zahvali" Tijani Ajduković, Maji Škorić i Sanji Mandić, pa konačan spisak od 12 igračica koje će nastupiti u Riju izgleda ovako:

Kapitenka Milica Dabović, Tamara Radočaj, Sonja Petrović, Saša Čađo, Sara Krnjić, Nevena Jovanović, Jelena Milovanović, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Dragana Stanković, Ana Dabović i Danijel Pejdž.

Ekipa će u Beogradu trenirati do subote, a potom će preko Dubaija krenuti za Rio, a prvu utakmicu igraju protiv Španije 7. avgusta.

U međuvremenu igraće još dva prijateljska meča sa Australijom i Brazilom, a selektorka je želela da se zahvali svim košarkašicama koje je koristila tokom priprema i obrazložila je svoju odluku.

"Donela sam odluku da vodim dve najmlađe igračice Aleksandru Crvendakić i Draganu Stanković, jer želim da pružim šansu budućnosti naše košarke. Razmišljam da Srbija i posle mene bude najbolja moguća. To je jedini razlog moje odluke",kazala je Maljkovićeva i dodala:

"U naredne dve nedelje do početka Igara potrudićemo se da ispravimo sve greške, a grešaka ima i to dosta, ali mislim da ako nastavimo da radimo ovim tempom, da ćemo, uz aklimatizaciju u Riju spremno dočekati početak Olimpijskih igara".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC