• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđevićeva glavobolja

Autor mondo.rs

Srpski tim muku muču pred početak Olimpijskih igara - Nemanja Nedović ne može da se osloni na nogu, a Miloš Teodosić se povredio na meču protiv Argentine

 Nemanja Nedović ima problem sa skočnim zglobom Izvor: MN PRESS

Aleksandar Đorđević ima probleme pred polazak ekipe u Brazil na Olimpijske igre.

Na turniru "Super 4" u Kordobi povredio se kapiten Miloš Teodosić na meču protiv Argentine, dok na Nemanju Nedovića nije uopšte mogao da računa na tom duelu.

teodosić
Izvor: YouTube

Teodosić je polovinom poslednje četvrtine povredio prst desne ruke, nakon čega je sa bolnom grimasom napustio parket, dok Nedović uopšte nije bio u kombinaciji za sastav zbog problema na koji se ranije požalio.

On je na meču protiv Francuske zatražio pomoć lekarskog tima, jer je osetio bol u predelu skočnog zgloba, a dan kasnije nije mogao ni da se oslanja na nogu. Đorđević zbog novonastalih problema nije mogao da računa na njega protiv Argentine.

"Išao je na magnetnu rezonancu. Doskočio je jako loše i osetio veliki bol u tetivi i nije mogao da hoda. Ne može ni sada. Čekamo rezultate da vidimo šta je. Ne znam. Nije dobro kada se tako nešto desi samo od sebe", preneo je "Sportski žurnal" izjavu selektora Saše Đorđevića.

Na pregled posle bolnog udarca u prst moraće i Miloš Teodosić, što svakako zadaje glavobolje selektoru Srbije pred poslednji meč na turniru protiv Hrvatske i puta za Brazil, gde "orlove" već 6. avgusta očekuje prvi duel u grupi na olimpijskom turniru protiv Venecuele.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC