• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako li će izgledati bez Mira Bilana?

Autor mondo.rs

Posle pet sezona u Zagrebu, odlični centar Miro Bilan sprema se za prvi inostrani angažman. Cedevita će definitivno biti oslabljena na centarskim pozicijama...

KK Cedevita, trostruki uzastopni prvak Hrvatske i najozbiljniji takmac srpskim klubovima u ABA ligi u prethodnih nekoliko sezona, biće izvesno oslabljen na centarskim pozicijama u sezoni 2016/17.

Miro Bilan (27, 2013), prema mnogim mišljenjima najbolji košarkaš zagrebačkog kluba, trebalo bi da napusti Cedevitu posle pet uspešnih sezona i potpiše za Valensiju, objavila je španska agencija EFE pozivajući se na izvore upućene u tok pregovora, koji nisu završeni jer se raspravlja o finansijskim uslovima.

Bilan bi u Valensiji, koja će se naredne sezone takmičiti u Evrokupu u Grupi D, sa Lokomotivom Kuban, Union Olimpijom, Hapoel Jerusalimom, Ulmom i Fuenlabradom, trebalo da zameni Džastina Hamiltona, američkog košarkaša sa hrvatskim pasošem, koji je potpisao za Bruklin Netse.

Od ovog transfera zaradiće i Cedevita, koja je nedavno produžila ugovor s Bilanom na još godinu dana, odnosno do jula 2017.

Bilan, rođen 21. jula 1989. u Šibeniku, igraće večeras u 23 časa po našem vremenu za Hrvatsku u prijateljskoj utakmici sa Srbijom, u argentinskom gradu Kordobi, a uprkos prilično uspešnoj karijeri nikada nije nastupao za klubove van Hrvatske – igrao je za Šibenik od 2006. do 2010 i Zadar u sezoni 2010/11, posle čega je pojačao Cedevitu sa kojom je osvojio tri titule prvaka Hrvatske, četiri Kupa i igrao dva finalaABA lige, u kojoj je prošle sezone proglašen za MVP-a.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC