• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinson: Boriću se za Partizan bez oklevanja!

Autor mondo.rs

Novi košarkaš Partizana Frenk Robinson će po drugi put u karijeri sarađivati sa Aleksandrom Džikićem, a navijačima ovog kluba poručuje da će u svakom meču igrati do poslednjeg atoma snage.

Partizan je tokom ovog prelaznog roka za sada angažovao petoricu košarkaša, a jedan od dvojice Amerikanaca Frenk Robinson već je igrao u Jadranskoj ligi protiv crno-belih.

U vreme kada je bio član ljubljanske Olimpije, njegovog prvog tima u Evropi, trener mu je bio i sadašnji trener Partizana. Aleksandar Džikić će tako i u sezoni 2016/17 sarađivati sa Frenklinom "Frenkom" Robinsonom koji može da igra na poziciji beka i niskog krila.

On se u razgovoru za portal "Eurobasket" prisetio tih dana u Sloveniji i mečeva sa Partizanom.

"Jedna od mojih prvih utakmica kao 'rukija' u evropskoj košarci bila je protiv Partizana u Jadranskoj ligi. Sećam se da sam gledao u publiku i bio oduševljen kako su navijači fanatični. Pomislio sam kako mrzim kada moram da igram i protiv protivnika i sjajne publike... Sada kada imam priliku da igram za njih – oduševljen sam. Klub ima sjajnu istoriju i ima naviku da pobeđuje, a to je ono o čemu svaki košarkaš sanja", počeo je razgovor Frenk Robinsom za "Eurobasket".

Iskusni košarkaš je imao ponudu iz Južne Koreje, ali...

"Svi koji su igrali u Srbiji su mi rekli samo lepe stvari o ovoj zemlji", kazao je on i dodao da jedva čeka da upozna nove saigrače.

U Partizan stiže iz druge Turske lige. Odigrao je samo šest utakmica za Istanbul DSI, i prosečno beležio i više od 15 poena po meču, a objašnjava zbog čega je to tako bilo.

"U Tursku sam došao u februaru jer samo u avgustu 2015. godine povredio koleno igrajući u Južnoj Koreji. Klub u Istanbulu je već bio u problemima, kako na terenu, tako i finansijski. S obzirom na to da sam izlazio iz povrede osetio sam da je bolje da ne rizikujem mnogo zbog ekipe kojoj nije stalo da pobedi koliko i meni", kazao je Robinson.

Izvor: MN PRESS

Već smo vam pisali o tome da je dobio lepe komentare od legendarnog košarkaša Kobija Brajanta koji je pohvalno govorio o njegovim partijama. Pre tri godine je nastupao u takozvanoj "Dru ligi" koju je pratio i nekadašnji igrač Lejkersa. 

"On je sedeo u prvim redovima, a moje najlepše sećanje na to v3če je kada sam uspeo da uhvatim loptu pred njim, potom napravio dribling i pogodio trojku za pobedu. Imenovan sam za MVP-a i stvarno sam fenomenalno odigrao tada".

Uskoro će se priključiti novim saigračima, a želi da se pokaže pred navijačima.

"Svestan sam da me većina navijača Partizana ne poznaje, ali se nadam da će se to promeniti. Od mene mogu da očekuju da ću dati sve od sebe da klub dobija utakmice. Takav sam i kao košarkaš i kao osoba, uvek dajem sve od sebe.  Boriću se za Partizan bez oklevanja!", poručio je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC