• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najteži, pa najlepši dan Oklahome (FOTO)

Autor mondo.rs

Lider Tandera spektakularno dočekan na konferenciju povodom potpisivanja novog ugovora.

Kolona navijača okružila je Česapik arenu, dvoranu Oklahome, da bi uživo pozdravila Rasela Vestbruka dok dolazi na potpisivanje novog ugovora.

Sjajan potez menadžmenta Tandera obradovao je fanove, ali i sjajnog plejmejkera, koji je nasmejan protrčao kroz špalir i ušao na konferenciju za novinare, sa koje je poručio:

"Ostajem!".

Uz zvuk bubnjeva i pokliče "Ra-sel", više od 1.000 navijača htelo je da lično čuje najlepšu vest ovog leta, započetog bolnim rastankom sa Kevinom Durentom, koji je otišao u Golden Stejt.

Mesec dana nakon najtežeg dana u istoriji franšize, Tanderi su dočekali i verovatno najlepše jutro od kad se tim takmiči u Oklahomi.

Eksplozivni plejmejker potvrdio je da će i dalje nositi jedini dres koji je oblačio tokom NBA karijere i uz to dotakao i temu rastanka sa Durentom.



"To što se dogodilo se Kevinom otvorilo je i za mene nekoliko aspekata, drugačijih puteva, ali kada sam pogledao ovde ljude oko sebe, navijače i kompletnu organizaciju, shvatio sam da je ovo zaista najbolje mesto za mene. Volim da budem ovde i hoću ovde i da ostanem", poručio je Vestbruk.

Iako je sledećeg leta mogao da potpiše i za veći iznos od dogovorenih 85 miliona za tri godine i iako je mogao i da zahteva da napusti organizaciju, Vestbruk je već ove nedelje rešio da definitivno ostane.

Zašto baš sada?

"Nema potrebe da čekate ako znate gde ćete biti... Nema razloga da gubimo vreme", rekao je Vestbruk, pa zastao zbog velikog aplauza i ovacija.



Kako je saznao da će Durent otići u Golden Stejt? Kao i svi ostali.

"Do mene je to došlo isto kao i do vas. Preko telefona, preko društvenih mreža... Pričao sam sa Kevinom pre svega, na početku tog procesa, ali ništa posle toga. Stigla mi je samo poruka od njega i to je to"

"Proveli smo osam godina i to ne možemo odbaciti. Sada je u novom timu, ali definitivno ćemo pričati. Za sada nismo. Moj je posao da brinem za ono što je ispred mene, a to je Oklahoma, moj tim i potraga za načinom kako da budemo još bolji", podvukao je Vestbruk, usmerivši svu pažnju ka novoj sezoni i novim izazovima.

"Voleo bih da počnemo već sutra", dodao je, pun optimizma.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC