• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Krstić nezapažen, Bulsi sve bolji

Nenad Krstić postigao šest poena protiv Hjustona, Kingsi slavili uz zvuk sirene, Bulsi pobijedili Atlantu, Lejkersi se igrali sa Netsima...

 NBA: Krstić nezapažen, Bulsi sve bolji Izvor: MONDO

Juta je na gostovanju protiv Šarlota stigla do 16. ovosezonske pobjede. Karlos Buzer ubacio je 22 poena, a imao je i 11 ushvaćenih lopti, dok je njegov klupski kolega Deron Vilijams zabilježio poen više i skok manje. "Dabl-dabl" učinak ostvario je i Džerald Valas iz Bobketsa. On je meč završio sa 30 poena i 13 skokova.

Orlando je na svom parketu bio bolji od Portlanda. Domaćinu je ovo bio 20. trijumf u sezoni. Dvajt Hauard imao je čak 20 uhvaćenih lopti, dok je najefikasniji igrač na meču, sa 33 poena, bio Brendon Roj iz Portlanda.

Klipersi su tek poslije produžetka slavili u Filadelfiji. Dodatnih pet minuta igralo se i u Čikagu, gdje su Bulsi pobijedili Atlantu. Derik Rouz je sa 32 poena predvodio "bikove" do desetog trijumfa, dok Houksima ni 40 poena Džonsona nije bilo dovoljno za 20. pobjedu.

Najuspješniji tim ove sezone bez problema je završio gostovanje protiv najneuspješnijeg tima NBA lige. Lejkersi su ostvarili 21. pobjedu, dok je Nju Džersi ostao na samo dva dobijena meča, a poraz od "jezeraša" bio im je čak 26. u sezoni. Kobi Brajant imao je još jedno sjajno veče sa 29 poena i deset skokova.

Nenad Krstić nije bio zapažen u porazu Oklahome od Hjustona. Kapiten srpske reprezentacije igrao je 21 minut, zabilježio pet skokova, dvije asistencije i šest poena.

Tijesne pobjede ostvarili su još Sakramento i San Antonio. Kingsi su u posljednjim sekundama slavili u Milvokiju zahvaljujući rukuju Tajriku Evansu, dok je San Antonio na svom terenu pobijedio Indijanu.

Košarkaši Finiksa nisu dozovlili iznenađenje u utakmici protiv Vašingtona.

REZULTATI subota/nedelja:

Šarlot - Juta 102:110
Orlando - Portland 92:83
Filadelfija - L.A. Klipers 107:112 (produžetak)
Čikago - Atlanta 101:98 (produžetak)
Nju Džersi - L.A. Lejkers 84:103
Hjuston - Oklahoma 95:90
Milvoki - Sakramento 95:96
San Antonio - Indijana 100:99
Finiks - Vašington 121:95

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC