• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić okupio crveno-bele

Autor mondo.rs

Pripreme šampiona Srbije i regiona počele su testiranjem u centru sportske medicine "Vita Maxima". Dangubić u San Antoniju, čeka se i Dženkins.

 Crvena zvezda počela pripreme Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak će odraditi prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, nakon okupljanja i uobičajenog testiranja fizičkih sposobnosti.

Prema informaciji sa zvaničnog klupskog sajta, trener Dejan Radonjić imaće na raspolaganju sve igrače koji su trenutno pod ugovorom, osim Čarlsa Dženkinsa i Nemanje Dangubića, kao i reprezentativaca Stefana Jovića i Marka Simonovića, koji nastupaju na Olimpijskim igrama.

Dženkins će se ekipi priključiti "nešto kasnije", a Dangubić krajem sledeće nedelje, nakon povratka iz SAD. On ovih dana trenira sa San Antonio Spursima, čiji je bio 54. "pik" na draftu 2014. godine.

Od još uvek malobrojnih pojačanja, Radonjić će od prvog dana raditi sa centrom Ognjenom Kuzmićem, koji je doveden posle nedovršene sezone u Panatinaikosu.

Crveno-beli će veći deo pripremnog perioda provesti u Beogradu, u svojoj uobičajenoj bazi - dvorani "Aleksandar Nikolić".

Uporedo sa treninzima, uprava i stručni štab Zvezde "obavljaju redovne aktivnosti u prelaznom roku, oko čijeg epiloga će javnost biti blagovremeno obaveštena", stoji na sajtu dvostrukog uzastopnog šampiona Srbije i ABA lige.

Crvena zvezda od jeseni će osim regionalnog takmičenja igrati i Evroligu po izmenjenom sistemu takmičenja (16 klubova, dvostruki bod sistem).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC