• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opačić: Razumijem igrače, riješićemo problem!

Na vijest da su kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević i Marko Kešelj zatražili raskid ugovora, reagovao je i generalni menadžer Milan Opačić.

 Opačić: Razumijem igrače, riješićemo problem! Izvor: MONDO

On se obratio preko zvaničnog sajta KK Crvena zvezda i rekao:

"Razumijem nezadovoljstvo igrača i tvrdim da se radi o kvalitetnim ljudima i odličnim košarkašima. Klub je zahvalan što shvataju tešku finansijsku situaciju i vjerujem da ćemo do kraja nedjelje pronaći rješenje", istakao je Opačić, a prethodno su i Dragićević i Kešelj rekli da se nadaju brzom rješenju, kojim će biti zadovoljni i igrači i klub.

"Razlog za ovaj postupak je isključivo namjera da bih se zaštitio. Nije mi želja da odem iz Crvene zvezde, već hoću da ekspresno riješimo problem. Ovim gestom nisam želio da pravim razdor u ekipi jer pravi mečevi tek slijede. Težak period je, vjerujem, iza tima i mislim da u pauzi koja slijedi mnoge stvari dobrim radom možemo da nadoknadimo. Podvlačim, želim da što prije riješimo problem", istakao je Marko Kešelj u izjavi za zvanični sajt.

Opačić se osvrnuo i na rad trenera Aca Petrovića, koji je pod velikim pritiskom zbog loših igara i rezultata u NLB ligi (skor 6-8).

"Takođe, Upravni odbor kluba sastaće se u narednih nekoliko dana, analiziraćemo prvi dio sezone. Razgovaraćemo i sa trenerom Petrovićem i brzo ćemo preduzeti odgovarajuće korake", rekao Opačić, ne želeći da nagovještava ishod razgovora sa Petrovićem.

Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda dodaje se da je i menadžer dvojice košarkaša Miodrag Ražnatović potvrdio da je zahtjev podnesen Arbitražnoj komisiji KSS više kao preventivna mjera, nego izraz želje Kešelja i Dragićevića da napuste klub.

"Svjestan sam kakvo je stanje u zemlji, kolika je kriza i prihvatio sam da sačekam koliko je potrebno, pristao sam i na smanjenje ugovora u odnosu na prošlu godinu jer znam da je teška situacija. Želim da odem iz Zvezde kao kapiten i kao čovjek koji je za devet godina dao sve što je imao klubu. Ovo što je urađeno je preventiva i vjerujem u pozitivan ishod cijele priče", dodao je Dragićević za zvanični sajt kluba.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC