• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac i Rakočević u transu: Zlato!

Autor mondo.rs

Predsednik OKS i potpredsednik KSS poručili da Srbija ovakvom igrom može da pobedi i SAD u velikom finalu OI.

Do pre nedelju dana nismo znali šta da očekujemo od muške košarkaške reprezentacije Srbije. "Smešilo" nam se četvrto mesto u grupi, pitali smo se ko li nam dolazi u četvrtfinalu kao osvajač susedne grupe, strepeli od Litvanaca zbog poraza u polufinalu Eurobasketa prošle godine...

A, onda je usledio meč protiv SAD. Debakl u prvoj četvrtini, pa neverovatan napredak na polju igre i rezultata, sve do promašene trojke za produžetak Bogdana Bogdanovića.

"Orlovi" su se podsetili koliko dobri mogu da budu i nastavili su u istom stilu protiv Kine, delimično i protiv Hrvatske (10 minuta prave igre prevagnulo je u odnosu na slabih 30), a pogotovo protiv Australije u polufinalu - 87:61.

Nacija sada sa nestrpljenjem iščekuje nedelju (20.45) i finale protiv Amerikanaca, a onima koji su pored naših košarkaša, na tribinama Karioka arene 1 u Riju, takoreći ide "voda na usta"...

"Bravo naslednici! E, sad i ono što mi nismo uspeli, zlato sa Olimpijskih igara", poručio je preko svog Twitter profila Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i osvajač srebrnih medalja u Seulu 1988. i Atlanti 1996.

Igor Rakočević nije bio uspešan u Sidneju 2000. i Atini 2004, ali se okitio zlatom na Svetskom prvenstvu 2002. godine u Indijanapolisu (Divac takođe).

"Ako ovako budemo igrali u finalu, dobićemo Amerikance. Fenomenalan uspeh, svaka čast našima!!! Heroji!!!", napisao je jedan od potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC