• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ostaje bez trenera?

Aco Petrović nije podnio ostavku, ali je prilično jasno stavio do znanja da mu je svega "preko glave".

 Zvezda ostaje bez trenera? Izvor: MONDO

Košarkaši Crvene zvezde već mjesecima nemaju predsjednika, a svakog trenutka bi mogli da ostanu i bez šefa stručnog štaba.

Kako piše beogradska sportska štampa, Aco Petrović je poslije nekoliko slabih partija i naročito poraza od Budućnosti u Pioniru, bliži odlasku nego ostanku u crveno-bijelom taboru.

On nije podnio ostavku, ali je izrečenim na konferenciji za novinare, kao i isključivanjem mobilnog telefona dan poslije meča, prilično jasno stavio do znanja da mu je svega "preko glave".

Košarkaši su očigledno dekoncentrisani, neki vidno nezadovoljni minutažom, a tu je i standardni problem kašnjenja isplata, što sve zajedno rezultira igrom bez žara i bilo kakve ideje.

Petroviću je sigurno teško, jer sve to ide njemu na dušu i ruši mu godinama građenu reputaciju, između ostalog i na poziciji pomoćnog trenera reprezentacije Srbije.

"Ne može da se igra košarka kada se misli na druge stvari, poput toga ko će biti predsjednik, kada će plata, ko je nezadovoljan i ko hoće da ide. Čim trening nije na prvom mjestu, ne možeš da se nadaš ničemu dobrom. Ako ovakva situacija potraje, bolje i da ne igramo", rekao je Vuk Radivojević za "Sportski žurnal".

Postavlja se pitanje ko bi zamijenio Petrovića. Ako se pitaju navijači, najpoželjnija opcija u ovom trenutku je Aleksandar Trifunović, koji je slobodan i bio je na tribinama Pionira u utorak uveče.

Zvezdin sastav predstavlja izazov za svakog stručnjaka, ali uz probleme koji prate klub sa Malog Kalemegdana i za koje se rješenja, očigledno, teško pronalaze, pitanje je ko bi u ovom trenutku bio spreman da kaže „da“ generalnom menadžeru Milanu Opačiću.

Uostalom, od trenutka kada je Svetislav Pešić objavio da napušta klupu crveno-bijelih (mada ga mnogi dosta dugo nisu uzimali za ozbiljno), do zvaničnog imenovanja Ace Petrovića prošla su dva i po mjeseca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC