• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Volio bih neke "pantere" da vidim u Partizanu

"Iako smatram da smo za klasu bolji tim, FMP u svojim redovima ima neke igrače koje bih rado vidio u Partizanu", kaže Duško Vujošević.

 Vujošević: Volio bih neke "pantere" da vidim u Partizanu Izvor: MONDO

Drugom pobjedom u četiri dana protiv FMP Železnika (86:59), košarkaši Partizana stigli su do druge pozicija u NLB ligi pred novogodišnje praznike.

Atmosfera bi trebalo da bude praznična među crno-bijelima, ali na koferenciji za novinare poslije meča u "Pioniru", odigranog u subotu uveče, trener šampiona NLB lige i prvenstva Srbije, Duško Vujošević nije bio raspoložen.

Vujošević se osvrnuo na činjenicu da su prethodnih nedelja gotovo sve sportske sekcije Partizana i Crvene zvezde, pa tako i ona koju on trenira, dobile upozorenja sa mnogih strana da će snositi sankcije ukoliko učine nešto da zaustave govor mržnje najekstremnijih navijača na svojim mečevima.

"U momentu kada se vodi hajka protiv sporta, gdje svakom ko je navijač treba da se stavi neki negativan predznak, obradovalo me je što je na utakmici protiv FMP hala bila puna. To mi daje posebnu satisfakciju i potvrdu jer smo mi klub koji oslobađa veliku energiju radosti i ljepote, a navijači to prepoznaju i žele da participiraju", rekao je Vujošević.

"Znate, ako neko hoće da uništi sport, onda treba da uništi prije svega navijače i sponzore. Sponzori su i bez ove hajke otišli, a mi smo primili samo jednu platu u cijeloj sezoni. Radimo u tim uslovima i na treninzima i na utakmicama. Prosto, nije pristojno loviti nas na grešku", dodao je trener crno-bijelih.



O meču sa FMP Železnikom, koji je inače zaostali duel 1. kola NLB lige, Vujošević je rekao:

"Zadovoljan sam igrom, rezultatom i načinom kako je stavljena tačka na ovu kalendarsku godinu. FMP ima dobru ekipu, sa dosta mladih i talentovanih igrača. Naravno, mislim da smo za klasu jači od njih, ali sport je i interesantan baš zato što i jača ekipa nikad nema garanciju da će da dobije utakmicu, pogotovo ako igrači nisu maksimalno angažovani".

Vujošević je potom priznao da bi volio da vidi neke "pantere" u crno-bijelom dresu.

"Respektujemo FMP, koji ima dosta talentovanih mladih igrača, od kojih bi neke poželio da su u Partizanu, ali smatram da nikakve sudije ne odlučuju kada igraju FMP i Partizan. Nije lako igrati svaka tri dana, stiže nas umor i to se osjeća. Ova ekipa ima karakter da igra i preko tog umora, prvo pojedinačno, a i kao tim".

(MONDO, foto: Beta, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC