• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpisi u Zvezdi: Jović i Mitrović do 2018!

Crveno-beli produžili saradnju sa nosiocima igre.

 Potpisi u KK Crvena zvezda: Jović i Mitrović do 2018! Izvor: MN PRESS


Potpisi u Zvezdi: Jović i Mitrović do 2018!

U iščekivanju potpisa novajlija, iz Crvene zvezde Telekom stižu informacije o važnim parafima starosedelaca.

Plejmejker Stefan Jović i kapiten Luka Mitrović produžili su saradnju sa šampionom Srbije i regiona, pa će prema novim ugovorima nositi crveno-beli dres do leta 2018. godine.

Sa potpisanim produžetkom saradnje, nosioci igre Zvezde ući će u novu sezonu potpuno fokusirani na teren, dok je sa druge strane i klub sa Malog Kalemegdana u komotnijoj poziciji, jer će sledećeg leta u slučaju njihovih odlazaka imati priliku da zaradi.

Luka Mitrović (23, 204 cm) je jednogodišnji produžetak ugovora potpisao i pre godinu dana, uoči sezone u kojoj se mesecima oporavljao od komplikovane povrede kolena.  Među crveno-bele je stigao 2012. iz matičnog Hemofarma, a kapiten je od 2014.

Sa druge strane, Stefan Jović (25, 198) je ovog leta "ulazio" u treću i poslednju godinu saradnje dogovorene 2014, kada je prešao u Zvezdu iz Radničkog iz Kragujevca. Prošla sezona bila je godina njegove pune afirmacije, a ovog leta je osvojio olimpijsko srebro sa reprezentacijom u Riju.

Starosedeoci Mitrović i Jović sa povratnikom Dženkinsom
Izvor: MN PRESS



Nakon takmičarske 2015/16, bilo je nagoveštaja i da su evropski velikani zainteresovani za rođenog Nišliju, a najkonkretnije se u tom kontekstu pominjalo ime Makabija, koji je ovog leta odveo u Tel Aviv dvojicu igrača crveno-belih - Maika Cirbesa i Kvinsija Milera.

Jović i Mitrović biće nosioci igre i novog Zvezdinog tima, koji je i dalje u nastajanju. Njihovim potpisima, zaokružen je spisak igrača koji su potpisali produžetak saradnje (prethodno su to uradili Dangubić i Simonović), pa se sada iščekuju dolasci novih igrača na Mali Kalemegdan.

Ovog leta, ekipu Dejana Radonjića osim Čarlsa Dženkinsa pojačao je i centar Ognjen Kuzmić. U međuvremenu je bilo konkretnog nagoveštaja da će se u klub vratiti i Milko Bjelica, ali su pregovori "zapeli" pre nego što je njegov menadžer Miodrag Ražnatović poručio da će ime novog kluba iskusnog krilnog centra biti brzo poznato.

U međuvremenu nije bilo definitivnih informacija o tim pregovorima, o čemu je Radonjić govorio na početku priprema, tokom kojih je Zvezda odigrala dve utakmice i pobedila Oldenburg, pa Steauu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC