• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli pevaju, Antverpen se isteže

Autor mondo.rs

Pogledajte kako je bilo u dvorani "Ranko Žeravica" posle prijateljske utakmice Partizana i belgijske ekipe.

 Crno-beli pevaju, Antverpen se isteže Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana ušli su u finiš priprema za novu sezonu, u kojoj će igrati ABA ligu, FIBA Ligu šampiona, a kasnije i dva domaća takmičenja.

Iako očekivanja od ekipe, u skladu sa finansijskom situacijom kluba, nisu preterano velika, na prvu "otvorenu" prijateljsku utakmicu ovog leta došlo je čak 4.000 ljudi. Protivnik nije bio atraktivan, što samo potvrđuje da su navijači došli u dvoranu "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu da podrže Partizan i zbog Partizana.

Bučna podrška sa početka utakmice u drugom poluvremenu je splasnula, a vođstvo Antverpena od 10-15 poena u finišu, uticalo je da publika polako krene ka izlazima dok su se crno-beli predvođeni Vilom Hečerom trudili da što je moguće više ublaže poraz, do konačnih 72:81.

Iako ni igra ni rezultat nisu bili zadovoljavajući, većina navijača ostala je na tribinama i nakon poslednjeg zvuka sirene, kako bi, po tradiciji iz "Pionira", aplaudirala igračima i otpevala pesme iz standardnog repertoara.

Ono što je u utorak uveče predstavljalo razliku u odnosu na "časove ljubavi" nakon utakmica za bodove, bilo je prisustvo gostujućeg tima na parketu.

Dok su Veličković i drugovi razmenjivali emocije sa Grobarima, košarkaši Antverpena su po instrukcijama svog kondicionog trenera sprovodili istezanje i sa vidljivim čuđenjem posmatrali šta se događa.

Sigurno je da će u Belgiju poneti veoma prijatne uspomene, jer ne igra se svaki dan u takvoj atmosferi i ne pobeđuje se svaki dan bivši šampion Evrope!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC