• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Još jedan centar - što pre

Autor mondo.rs

Trener Zvezde o startu sezone i poziciji na kojoj je njegovom timu najneophodnije pojačanje. Otkrio je i koji mu je igrač nedostaje.

 Dejan Radonjić. Zvezdi treba centar Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv MZT-a na početku takmičenja u Jadranskoj ligi, ali je rekao da tim mora još da radi i da se popravlja.

"Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedeljak", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je danas pobedila MZT sa 91:69 u prvom kolu Jadranske lige.

"Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vreme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde odgovorio je novinarima da pojačanja neće brzo stići.

"Ne nazire se dovođenje igrača u skorije vreme, ali je bitno što pre dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Jadranskoj ligi", rekao je Radonjić.

Šef struke crveno-belih upitan je i da li mu nedostaje Vladimir Štimac, doskorašnji centar crveno-belih koji je sada igrač turskog Bešiktaša.

"Da, naravno. Ja sam bio jako jako zadovoljan njime", podvukao je Radonjić.



Trener MZT-a Emil Rajković nije bio zadovoljan nastupom svog tima.

"Ne mogu da budem zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Primetno je bilo da nam je nedostajao Djorđe Drenovac, koji je u pripremnom periodu bio jedan od naših najboljih igrača. Zvezda je pokazala kakav kvalitet poseduje. Čestitam im na ovoj pobedi", rekao je Rajković.

Trener MZT-a demantovao je navode iz medija da tim cilja četvto mesto, rekavši da ekipa želi da završi u gornjem delu tabele.

"Naš cilj je da budemo u gornjem delu tabele, peti-šesti-sedmi. Završni turnir bi bilo nešto neverovatno", rekao je Rajković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC