• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na maksimumu: Stiže "ranjena" Cedevita

Autor mondo.rs

Dejan Radonjić uoči najvećeg derbija ABA lige poručuje da njegov tim ceo meč mora da odigra odlično ukoliko želi pobedu protiv respektabilnog rivala

 Zvezda Cedevita najava drugo kolo ABA lige Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvenu zvezdu u drugom kolu ABA lige očekuje ozbiljan zadatak, jer im u goste stiže ozbiljan rival. U Beogradu u ponedeljak gostuje Cedevita, uz crveno-bele najozbiljniji kandidat za titulu u regionalnom šampionatu.

"Ranjena" Cedevita na gostovanje dolazi posle poraza na startu sezone od Budućnosti u Zagrebu, dok je Zvezda u prvoj rundi ostvarila ubedljiv trijumf protiv MZT Skoplja.

Uprkos tome, Dejan Radonjić, trener Zvezde, ističe da u derbiju njegov tim mora da odigra na najvišem nivou.

"Odigrali smo mnogo značajnih utakmica u prethodnim godinama, finala ABA, pa polufinale koje je donosilo Evroligu prošle sezone, pa mečeve u Evroligi... a sada nas očekuje meč na samom startu nove sezone ABA lige. Naš protivnik je pokazao i potezima u periodu između dve sezone svu ozbiljnost. Ove godine imaju prostora da svoje ambicije sprovedu u realnost. Ostao je Bilan, tu je Babić, došli su neki iskusni igrači poput Hopsona, Begića, mladi i kvalitetni poput Stoktona. Svesni smo kakav nam protivnik dolazi u goste, i to posle poraza od Budućnosti. Moramo da odigramo dobro, da budemo ceo meč na visokom nivou, kako bismo stigli do pobede", naveo je Radonjić uoči duela sa Zagrepčanima, na kojem će na raspolaganju imati sve igrače.

Strateg šampiona ABA lige istakao je da bi podrška sa tribina mogla da bude važan faktor na utakmici u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Podrška navijača bila je odlična protiv MZT. Sada nam je potrebna još veća! Radi se o jednom od najozbiljnijih protivnika u ABA ligi i očekujem da navijača bude još više, i podrška sa tribina bude još bučnija", zaključio je Radonjić.

Meč 2. kola ABA lige Crvena zvezda - Cedevita na programu je sutra od 21 čas.

Karte za duel mogu se kupiti u poslovnicama Eventima, i na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić" od 16 časova do početka meča i to po ceni od 300 dinara za tribine, 500 dinara za mesto u parteru, 700 dinara za mesto u Plavoj i Beloj loži, 900 dinara za ložu i 5.000 dinara za počasna mesta uz teren.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC