• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mršić: Nismo postojali na terenu

Autor mondo.rs

Dok u taboru Zvezde nisu imali ništa posebno da kažu posle ubedljivo dobijenog derbija, trener Cedevite svestan je da se nalazi u problemu.

 Trener Cedevite Veljko Mršić: Nismo postojali na terenu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda 2-0, Cedevita 0-2!

Jedan od kandidata za najviši plasman počeo je sezonu vezanim porazima od Budućnosti i crveno-belih. Ako je oslabljena Budućnost iznenadila "sokiće" na njihovom parketu, Zvezda ih je pregazila pred gotovo 6.000 ljudi u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Pitanje je da li će posle toga Veljko Mršić dočekati treće kolo i meč protiv MZT Skoplja na klupi Cedevite.


"Za derbi su potrebne dve ekipe, ovog puta je na terenu postojala samo jedna. Mi smo bili tu samo zato što smo morali", rekao je Mršić na konferenciji za novinare.

"Ono što smo prikazali bilo je jako loše. Zvezda nas je agresivnom igrom naterala na greške. Bili smo daleko od koša, jako loši u napadu. Kasnije smo kombinovanim odbranama ubacili rivala u probleme, izgubio je ritam i uspeli smo da se vratimo. Ali, drugo poluvreme smo počeli još lošije. Gubili smo lopte, primili nekoliko trojki i Zvezda je otišla na 20 razlike. Mi nismo postojali".

Izvor: MN PRESS


Šta dalje, upitan je trener prvaka Hrvatske, kome predstoji i početak takmičenja u Evrokupu?

"
Predstoji nam puno rada. Ne izgledamo dobro, moramo da se skupimo i da izguramo naredna dva meča kako znamo. Imamo puno igrača koji su u jako lošoj formi".

Dejan Radonjić na početku četvrte sezone u Crvenoj zvezdi može samo da poželi da njegov tim nastavi sa igrama poput ove.

"
Čestitam igračima na osvojenim bodovima. Hvala navijačima što su napunili dvoranu, napravili odličnu atmosferu i pomogli nam da igramo dobro, kao što smo i rekli da moramo da uradimo za pobedu".

"Imali smo pad u drugom delu druge četvrtine, ali posle toga smo nastavili da igramo kvalitetno u odbrani, pametno u napadu i došli smo do značajne pobede, protiv i ove sezone jednog od glavnih konkurenata za najviši plasman".


Milko Bjelica za kratko vreme se odlično uklopio u tim.

"
Start sezone je onakav kakav smo želeli. Dve pobede ostvarili smo ubedljivije nego što smo očekivali. Cedevita je sigurno mnogo kvalitetnija nego što je večeras pokazala".

Zvezda u trećem kolu ide na prvo gostovanje, a protivnik je Zadar. Potom sledi "mali" srpski derbi protiv Mega Leksa, pa evroligaška premijera protiv Darušafake.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC