• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj sage: "Partizanov" Rakićević u Zvezdi!

Autor mondo.rs

Perspektivni bek definitivno nastavlja karijeru u crveno-belom. Potpisao trogodišnji ugovor, iako je prema rečima ljudi iz Partizana imao predugovor s tim klubom.

 Kraj sage: "Partizanov" Rakićević u Zvezdi! Izvor: MN PRESS

Posle nekoliko meseci duge transfer sage, Petar Rakićević (21) potpisao je ugovor sa svojim novim klubom, Crvenom zvezdom mts!

Bek o kojem je trener Partizana Aleksandar Džikić ne tako davno javno govorio kao o projektovanom adutu svog tima, ipak je prihvatio poziv sa Malog Kalemegdana i nastaviće karijeru u redovima šampiona Srbije i ABA lige.

Kao što je njegov menadžer Aleksandar Rašković nedavno i najavio za MONDO, Rakićević je prošle sedmice na arbitraži Košarkaškog saveza Srbije dobio raskid ugovora sa valjevskim klubom. Nekoliko dana kasnije, posle nedelja individualnog rada u rodnom Prokuplju priključio se treninzima Zvezde.

Domaći mediji pisali su prethodnih dana o njegovom ranije postignutom dogovoru (i potpisanom predugovoru) sa Partizanom, koji je isticao i trener crno-belih Aleksandar Džikić, ali je potvrdom Zvezde ipak ozvaničeno da je Rakićević od nedelje u crveno-belom.

Rakićević je rođen 1995. godine, a rodni grad je napustio 2010, da bi se košarkaški školovao u Hemofarmu. Dve godine kasnije, prešao je u Mladost iz Čačka, gde se razvio, skrenuo pažnju na sebe i dobio poziv Metalca, u koji je prešao 2014.

U dresu reprezentacije najveći uspeh ostvario je sa mladom reprezentacijom, sa kojom je 2015. osvojio Evropsko prvenstvo u U-20 uzrastu, zajedno sa Radetom Zagorcem, Markom Gudurićem, Ognjenom Jaramazom...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC