• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Težak meč. Zadar: Stiže najbolji tim

Autor mondo.rs

Crveno-beli svesni da na prvom gostovanju ove sezone moraju da odigraju na najvišem nivou kako bi produžili seriju pobeda, Zadrani obećavaju najbolju košarku protiv favorita, pa šta im donese

 Zvezda: Težak meč. Zadar: Stiže najbolji tim Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts u trećem kolu ABA lige u četvrtak gostuje u Zadru. Biće to prvo gostovanje crveno-belih u novoj sezoni, nakon dve startne pobede na domaćem terenu, protiv ekipe MZT i Cedevite.

Šampion ABA lige sa oprezom dočekuje meč u dvorani Krešimir Ćosić, tradicionalno neugodnom terenu za sve ekipe.

"Ulazimo u dobar ritam, ali smo svesni da nas čeka vrlo teška utakmica u Zadru protiv ekipe koja je počela dobro sezonu, bez obzira na poraz u Podgorici. Da treba da budemo vrlo oprezni, govori nam i pripremni period našeg protivnika, odnosno utakmice koje su odigrali, posebno na turniru u Zadru. Jasno je da ćemo morati da odigramo na najvišem nivou, da budemo skoncentrisani, kako bismo stigli do pobede", izjavio je Marko Simonović pred put u Dalmaciju.

Zadrani su na početku nove sezone ostvarili polovičan učinak. U prvoj rundi pred domaćom publikom u dramatičnom finišu pobedili su FMP, a onda su u nedelju poraženi od Budućnosti u Podgorici.

Trener Zadrana Ante Matulović ističe da njegovoj ekipi na megdan stiže najteži mogući rival.

"Zvezda je daleko najbolja ekipa u ovoj ligi. Za mene su i najveći favoriti za titulu, stabilan evroligaš koji će još i pojačati svoje redove. Nama ostaje da probamo da pružimo što bolji otpor. Igraćemo najbolje što možemo, pa ćemo videti za šta je to dovoljno", izjavio je za Radio Zadar Matulović.

Utakmica 3. kola ABA lige Zadar - Crvena zvezda mts na programu je u četvrtak od 19 časova uz direktan prenos na TV Arena sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC