• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NLB: Bosna slomila "zmajčeke" u produžetku!

Košarkaši Bosne upisali su treći trijumf u NLB ligi. Poslije produžetka u Sarajevu je pala ljubljanska Olimpija 79:76 (70:70)

 NLB: Bosna slomila "zmajčeke" u produžetku! Izvor: MONDO

U vrlo neizvjesnoj i dramatičnoj utakmici 15. kola regionalnog takmičenja sretniji, ali i spretniji bili su popularni "studenti", koji su do prije nekoliko dana bili u štrajku zbog neisplaćenih obaveza.

U prvih deset minuta, Bosna je stekla četiri pogotka prednosti, da bi ekipa Jurija Zdovca u drugom kvartalu popravila igru i na odmor se otišlo neriješenim rezultatom (41:41).

Ljubljančani su u nastavku ubrzali igru i u više navrata stekli "plus sedam". Međutim, izabranici Gorana Šehovca smogli su snage da se vrate i čak steknu mogućnost da u posljednjem napadu trojkom zabilježe pobjedu.

Ipak, doskorašnji igrač Crvene zvezde Milan Milošević je bio izblokiran iza linije 6.25, ali se u skoku odlično snašao Bajić i poentirao za produžetak (70:70).

Dodatnih pet minuta "zmajčeki" su bolje otvorili stekavši prednost 74:70, ali domaćin je zahvaljujući seriji uspio da preokrene i pogocima kapitena Suada Šehovića potvrdi treću pobjedu u NLB ligi.

Najbolji kod Sarajlija bili su Milošević sa 23 i Šehović sa 20 poena, dok su kod gostiju najprecizniji bili Vidmar sa 18 i Ožbolt sa četiri koša manje.

Ipak, pored trijumfa Bosna je sa 12 poraza i dalje poslednja na tabeli, dok je Olimpija sa 10 pobjeda i pet poraza na trećem mjestu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC