• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mula: Teško će neko poraziti Zvezdu...

Autor mondo.rs

Cibona želi da protiv šampiona ABA lige odigra dobru utakmicu i uz pomoć navijača proba da napravi iznenađenje.

 Damir Mulaomerović: Teško će neko poraziti Zvezdu... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda vodi na tabeli ABA lige sa skorom 8-0, a trenera Cibone Damira Mulaomerovića ne bi čudilo ni da ostane neporažena do početka plej-ofa!

"Zvezda je dobro vođena ekipa, sa dobrim trenerom, koja je za sada bez poraza i koju će teško neko poraziti u ABA ligi", rekao je Mulaomerović pred okršaj Cibone i crveno-belih u dvorani "Dražen Petrović" (nedelja, 21.00).

Domaćin (6-2) je od prvog kola u vrhu tabele, preciznije među prva četiri tima, pa ima pravo da se nada povoljnom rezultatu, posebno s obzirom na Zvezdine logističke probleme uoči gostovanja u Zagrebu.

"U poslednje vreme smo pokazali da igramo dobru košarku i mislim da uz punu dvoranu možemo da odigramo jednu dobru utakmicu. Nemamo šta da izgubimo, idemo da odigramo hrabro i muški, a uz dobre partije većine igrača možda možemo i do pobede", dodao je nekada odlični bek.

Veteran i kapiten Marin Rozić pozvao je tamošnje ljubitelje košarke da u velikom broju ispune tribine.

"Dočekujemo neprikosnoveni tim ABA lige, koji je osim duela sa Igokeom, sve rešio bez imalo problema. Dolaze sa teškog putovanja i verujem da nisu u savršenom stanju, dok smo mi u uzlaznoj putanji i mislim da uz pomoć publike, koja će, nadam se, biti mnogobrojna, imamo šansu za jedno fino iznenađenje".

Treba reći da Zagrepčani u utorak popodne gostuju litvanskom Juventusu, u okviru 5. kola FIBA Lige šampiona, tako da su pristankom na pomeranje derbija protiv Zvezde sa subote na nedelju ostali bez dragocenog dana odmora pred dugo putovanje i novi meč. Sportski i kolegijalno, za primer svima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC