• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Moramo sve da prebrodimo

Autor mondo.rs

Crveno-beli posle kratkog predaha u Beogradu, otputovali u Zagreb, na jedan od derbija 9. kola ABA lige.

 Dejan Radonjić Moramo da prebrodimo sve Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde ovog vikenda će braniti stoprocentan učinak u regionalnom takmičenju na gostovanju Ciboni.

Utakmica prvobitno zakazana za subotu u 19 časova, pomerena je za nedelju u 21.00 zbog velikog kašnjenja crveno-belih u povratku iz Rusije.

Tako Dejan Radonjić i njegovi izabranici posle duela sa Uniksom u Evroligi nisu imali vremena ni za uobičajeni predah, a kamoli za trening i pripremu sledeće utakmice, već su posle desetak sati provedenih u Beogradu krenuli na novo putovanje - ovog puta autobusom.

"Iz Kazanja smo stigli u subotu rano ujutru, ja sam ušao u stan u 15 do 3. Umor je ogroman, ali ne kukamo. Spremni smo da izvučemo i poslednji atom snage i da u meču sa Cibonom dođemo do onoga što želimo", poručio je Marko Simonović.



Nije tajna da su Zagrepčani ove sezone znatno konkurentnija i spremnija ekipa nego prošle sezone. O tome svedoči i dosadašnji skor 6-2, uz poraze od Partizana u Beogradu i od Budućnosti u Podgorici.

"Cibona je skup veoma talentovanih, iskusnih i dokazanih igrača. Grupu talentovanih momaka predvodi Ante Žižić, koji poseduje izuzetan potencijal. Šakić igra u izvanrednoj formi, tu su starosedeoci Rozić i Joksimović, Džonson je takođe veoma opasan i sa njim je to odlično ukomponovan tim. Dovođenjem Rejnoldsa na poziciji plejmejkera, Cibona je nadogradila ekipu i jasno stavila do znanja kakve su joj ambicije", rekao je Radonjić pred polazak u Zagreb.

Ključna reč za Zvezdu u ovoj situaciji je - prilagođavanje.

"Učinićemo sve da se adaptiramo na situaciju u kojoj se nalazimo i da učinimo sve kako naš umor i potrošnja ne bi omeli adekvatnu pripremu za utakmicu. Znali smo od početka sezone kakav ćemo raspored imati i šta on podrazumeva, ali sada na sve to imamo i novi momenat, koji nam se dogodio u povratku iz Kazanja. To sve moramo da prebrodimo i da gledamo ka onome što nas čeka".

Zvezdin strateg dodao je da su sve misli igrača trenutno usmerene ka Ciboni i da niko ne razmišlja o evroligaškom susretu sa Bambergom u Nemačkoj, iako je on na programu već u utorak u 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC