• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Rastemo!

Autor mondo.rs

Trener Mega Leksa naglasio značaj pobede svoje ekipe nad Ostendeom.

 Milojević: Rastemo! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Belgijski tim, sastavljen i od trojice srpskih igrača (Katić, Đorđević, Jagodić - Kuridža), vodio je 30 minuta igre u Sremskoj Mitrovici. Međutim, nije pobedio.

Mega Leks je furioznim jurišom u završnici postigao 16 poena u poslednjih pet minuta meča i istovremeno sprečio goste da u tom periodu poentiraju iz igre. Serijom pogodaka Kostje Mušidija i Radeta Zagorca, ekipa Dejana Milojevića tako je upisala drugi trijumf u Ligi šampiona.

Važnost ovog trijumfa prevaizlazi stanje na tabeli, jer je mladi tim Mege pokazao karakter, stegao zube kad je bilo najvažnije i upisao trijumf.

"Bila je ovo utakmica sa dva totalno različita poluvremena, gde smo imali potpuno dva različita pristupa u odbrani. U prvom poluvremenu smo primili čak 48 poena od čega 26 iz reketa i 13 iz tranzicije. To praktično znači da smo skoro 40 poena primili bez adekvatnog odgovora u odbrani", rekao je Milojević posle utakmice.

Mladi trener istakao je da je njegov tim ponovo slavio u neizvesnom finišu.

"Dobra stvar je što smo uspeli da zabeležimo još jedan trijumf u neizvesnoj završnici. To je dokaz da ovaj tim raste i očekujem da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji i bolji. Ovom pobedom sačuvali smo šanse da se plasiramo u narednu rundu takmičenja. Veoma poštujem ono što radi Ostende i njihov trener Đerđa, jer oni su mnogo godina šampioni Belgije i zato je ovo velika pobeda za nas", dodao je Milojević.

Šef struke gostiju, Dario Đerđa, čestitao je domaćinu i otkrio šta je rekao igračima u svlačionici.

"Veoma mi je žao što smo izgubili i to sam rekao igračima, naročito jer smo vodili punih 30 minuta. Najgore što može da vam se desi je da izgubite utakmicu na ovaj način. Rekao sam mojim igračima da ovi mladi momci koji igraju za Mega Leks imaju karakter i da su sposobni da pogađaju teške šuteve. To su i uradili i na kraju pobedili".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC