• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli čekaju Megu i navijače!

Autor mondo.rs

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju", rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić pred meč 11. kola ABA lige.

 Partizan Mega Leks ABA liga 11. kolo najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana, prema oceni trenera Aleksandra Džikića, ove sezone izgubili su samo jedan meč koji su, prema odnosu snaga, morali da dobiju.

Onaj u 5. kolu FIBA Lige šampiona od Spiru Šarlroa u Beogradu.

U svim ostalim duelima u kojima su crno-beli morali da čestitaju rivali, tvrdi Džikić, čestitali su trenutno boljem od sebe, a spisak se u utorak uveče u Atini produžio za još jedno ime: Budućnost, Crvena zvezda, Cedevita, Bešiktaš i AEK.

Četiri dana posle pada na deset poena zaostatka u meču sa žuto-crnima, uprkos "minus 2" na ulasku u četvrti četvrtinu, košarkaši Partizana imaće preko puta protivnika po meri, tim s kojim su u prethodne dve sezone odigrali veliki broj neizvesnih mečeva i ekipu koju će biti jako teško smestiti u kategoriju iznad ili ispod u odnosu na realnu snagu Džikićevog tima.

Partizan – Mega Leks sastaju se u 11. kolu ABA lige, u subotu od 19 časova u Dvorani "Aleksandar Nikolić", koja će – nadaju se svi u Humskoj – biti puna i bučna.

Utoliko, blagajne popularnog "Pionira" biće otvorene od 16 časova na dan utakmice, a cene ulaznica iznose 300 dinara za tribinu i 500 za parter.

"Nadam se sa smo mi naučili da nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, jer nam to kvalitet nedozvoljava, niti će se protivnici pobeđivati sami", rekao je Džikić, čiji tim u ovaj derbi ulazi sa skorom 7-3, dok će njegov kolega Dejan Milojević na crtu poslati probuđen sastav koji se izvukao iz očajnog starta sezone i stigao do 4-6.

"Mega Leks ima kvalitet na svakoj poziciji, rasterećeni su, svi najvažniji igraći već znaju svoj sledeći korak - što je i najvažnije u njihovim karijerama u ovom momentu", prokomentarisao je Džikić i dodao:

"Pozivam navijače da dođu u što većem broju", naglasio je Džikić u petak, dan pred prvi ovosezonski okršaj crno-belih i roze-žutih, nakon što je prošle sezone Megi pripalo finale Kupa Radivoja Koraća, a Partizanu superligaški okršaji za finale plej-ofa.

Krilni košarkaš crno-belih, Mihajlo Andrić, naglasio je da njegov tim mora da bude koncentrisan najmanje 40 minuta da bi dobio narednog rivala.

"Mega ima odličan tim sa puno kvalitetnih igrača koji će sigurno dati sve do sebe. Mi na to moramo da odgovorimo sa još većom željom i maksimalnom koncentracijom od početka do kraja utakmice".

Partizan ove sezone ima skor 2-2 u "Pioniru", dok je Mega dobila jedno od četiri gostovanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC