• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sankcije sigurno, možda i otkazi u Skoplju

Autor mondo.rs

Trener Kapoš sokola, Dragan Nikolić, najavio da će primeniti drastične mere ne bi li naterao ekipu da se probudi.

 Dragan Nikolić trener Karpoš Sokola Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener skopskih Karpoš sokola Dragan Nikolić ocenio je da je njegov tim protiv Zadra igrao kukavički, zbog čega je najavio drastične sankcije, među kojima mogu biti i otkazi.

“Definitivno će biti sankcija. Iako nisam ja taj koji vodi klupsku politiku, već je to Uprava, posle dužeg vremena uzeću sebi pravo da individalno i drastično da kaznim igrače za dešavanja na gostovanju u Zadru u petak, možda i najdrastičnijim merama”, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Trener skopskog kluba je povodom poraza 74:93 rekao da se, uz lošu igru u odbrani i bez igrača koji bi imali hrabrost da preuzmu odgovornost, oseća izdanim.

“Osećam se izdanim, ali i kao i da sam ja izdao nekog, emocija je koju nisam odavno osetio. Igračima sam objašnjavao da se ceni kad se vidi fanatična borbenost čak i po cenu da nema rezultatskog uspeha, ali da je problem kad prepoznate kukavičluk”.

“Najvažnije je da se boriš za svoju životnu i košarkašku egzistenciju, a mi to nismo pokazali u Zadru, gde nismo bili hrabri”, dodao je Nikolić.

Kako je rekao, najviše ga zabrinjava bezličnost u igri na gostujućem terenu, gde skopski tim ima svih sedam poraza u ABA ligi.

“Nije problem da se izgubi utakmica, pred nama je još mnogo susreta, a odnos na tebeli je takav da te jedna pobeda nosi gore, a poraz spušta na dno, što je za nas dobra okolnost”, dodaj je šef stručnog štaba Karpoš sokola.

Nikolić je istakao da zna da će njegov tim igrati dobro na domaćem terrenu, gde je ove sezone pobedio Budućnost i Cedevitu, ali i da se pita kada će pobediti u gostima.

“Stvarno ne zanam gde je problem, u kukavičluku ili u nedostatku lidera. Trener ne može da izmisli lidera, on može sve da ti da, ali ne mozak i srce”, rekao je on.

Nikolić je dodao da će morati ozbiljno da porazgvara sa košarkašima, koji će "morati da shvate da je to što su prikalzali u Zadru daleko od toga što znaju i mogu", sa akcentom da im je nedostajala borbenost i energija.

Sledeću utakmicu u ABA ligi, Karpoš sokoli igraju u subotu u Skoplju protiv Mega Leksa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC