• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi "tripl-dabl" Vestbruka, povreda Bjelice

Autor mondo.rs

Klivlend lako izašao na kraj sa Majamijem, Hjuston savladao Oklahomu...

Timovi srpskih košarkaša, Nemanje Bjelice i Bobana Marjanovića, "ukrstili su koplja" u noći između petka i subote, ali daleko od toga da su oni bili u prvom planu...

Povreda zgloba noge udaljila je "Belog" od ovog meča i zbog toga je preskočio sinoćnji duel, dok je Boban Marjanović dobio četiri minuta prostora u samom finišu utakmice, kada je već sve bilo rešeno, ali nije stigao ni da uputi šut ka protivničkom košu: Minesota – Detroit 90:117.

Pistonse je do pobede vodio odlični Andre Dramond koji je upisao "dabl-dabl" – 22 poena i 22 skoka, dok je kod poražene ekipe "blago odskočio" Endrju Vigins sa 16 poena...

Najzanimljivije bilo je u "Česapik Areni" gde je Hjuston vodio skoro čitav meč protiv Oklahome - i na kraju dobio u neizvesnoj završnici 102:99. Imali su Rokitsi i "+13", ali je Oklahoma u poslednjoj deonici "zategla odbranu" i došla u poziciju da se bori za trijumf, ali su smireniji bili košarkaši Hjustona.

S obzirom na to da je njegova ekipa doživela poraz, može se reći i da novi, sedmi uzastopni, "tripl-dabl" učinak Rasela Vestbruka nije bio od naročite koristi za ekipu, ali je on do kraja meča uspeo u tri kolone da zabeleži dvocifren učinak - 27 poena, 10 skokova i 10 asistencija.

Ras
Izvor: YouTube


Njegov kolega iz redova Hjustona, Džejms Harden, nije imao sreće da upiše "tripl-dabl", pošto mu je falio jedan skok (21 poen, 12 asistencija i 9 skokova), ali će biti zadovoljniji konačnim ishodom ovog meča...

Duel Klivlenda i Majamija je takođe bio zanimljiv, ali do poluvremena. Nakon toga je domaća ekipa "ubrzala" i brzo stekla ogromnu prednost koju do kraja nije ispuštala 114:84.

LeBron Džejms je upisao 27 poena i na večnoj listi najboljih strelaca stigao do devetog mesta (27.315) pošto je preskočio Elvina Hejsa i sada juriša ka Mozesu Malounu (27.415).

Najefikasniji pojedinac utakmice bio je Kevin Lav koji je upisao 28 poena i imao 15 skokova, a odličan je bio i Kajri Irving sa 23. Kod Majamija je Derik Vilijams imao 17. Ovo je treća uzastopna pobeda za Kavse posle isto toliko poraza.

REZULTATI:

Šarlot – Orlando 109:88
Boston- Toronto 94:101
Klivlend – Majami 114:84
Milvoki – Atlanta 110:114
Minesota – Detroit 90:117
Oklahoma – Hjuston 99:102
Dalas – Indijana 111:103
LA Lejkers – Finiks 115:119
Sakramento – Njujork 100:103

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC