• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižić u fokusu Dejana Milojevića

Autor mondo.rs

Srpski tim oslabljen ide u Zagreb, na meč 9. kola FIBA Lige šampiona.

 Cibona Mega Leks FIBA Liga šampiona najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ove jeseni dva puta su se sastali u Sremskoj Mitrovici (skor 1:1), a sada je vreme za prvi duel Cibone i Mega Leksa u dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu.

Oba tima su u FIBA Ligi šampiona ostvarila po dve pobede i šest poraza, pa zajedno sa Mornarom imaju male šanse da odu dalje iz D grupe, u kojoj glavnu reč vode Tenerife i Avelino, a prate ih Strazbur, litvanski Juventus i Ostende.

Međutim, takmičenje mora da se odradi do kraja, pa tako i Dejan Milojević sa svojim izabranicima mora na put, u situaciji kada bi kombinacija odmora i treninga kod kuće bila daleko poželjnija.

Mega je prošle nedelje gostovala u Avelinu i u Skoplju (poraz od Karpoš Sokolija), a posle Zagreba će u Ljubljanu, na meč 14. kola ABA lige protiv Olimpije.

"U subotu smo izgubili za nas veoma bitan meč od Karpoša, a već moramo u Zagreb. Nalazimo se u seriji gostovanja i pri tome imamo zdravstvenih problema, zbog kojih neće igrati Alfa Kaba i Kostja Mušidi", rekao je Dejan Milojević za klupski sajt.

On je dodao da je Cibona vrlo kvalitetna ekipa, koju predvodi "fantastični" centar Ante Žižić. Nekadašnji šampion ABA lige pretprošlog vikenda je pobedio u Sremskoj Mitrovici rezultatom 71:82.

"Igrali smo sa njima dva puta ove sezone i znamo šta nas očekuje. Bitno je da pronađemo način da branimo Žižića bolje nego što smo to uradili u poslednjem meču. Ako to uspemo, verujem da možemo da se borimo za pobedu, koja bi nam puno donela na polju samopouzdanja", istakao je Milojević.

Utakmica se igra u utorak od 20.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC