• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musli i Partizan se dogovorili

Autor mondo.rs

Nekadašnji centar crno-belih oprostio deo duga, a klub iz Humske uplatio deo neizmirenih obaveza.

 Musli i Partizan se dogovorili Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

KK Partizan i nekadašnji centar crno-belih Dejan Musli (26) postigli su dogovor o izmirenju zaostalih obaveza koje je klub iz Humske imao prema njemu.

Srpski internacionalac, koji i ove sezone pruža odlične igre u Španiji, tužio je crno-bele prošle nedelje, ali su dve strane ove sedmice našle zajednički jezik.

Prema rečima njegovog menadžera Miodraga Ražnatovića, i Musli i Partizan napravili su konkretne korake da bi rešili situaciju i da bi problem bio rešen, a račun kluba odblokiran.

"Postignut je dogovor između Dejana Muslija (oprostio deo duga) i KK Partizan (isplatio ostatak). Blokada će biti skinuta u toku dana", napisao je Ražnatović na svom Twitter profilu.

Musli, sadašnji centar Unikahe, nastupao je za Partizan od 2012. do 2014, a nekadašnji trener crno-belih Duško Vujošević govorio je nedavno o njihovoj zajedničkoj saradnji.

Na pitanje sajta partizan.net da li mu je krivo što je "žrtvovao" Muslija zarad prostora za napredak Nikole Milutinova, Vujošević je rekao:

"Meni je jako drago što Musli igra dobro. Doduše, on je morao da dotakne dno da bi se do kraja uozbiljio i počeo da se bori maksimalno, a ne da se akontaciono proglasi igračem. Posle postupka Milutinova i načina na koji je otišao iz Partizana, sa naknadnom pameću, mislim da nisam dobro uradio što sam mu toliko verovao (Milutunovu). Sa druge strane, kad je Musli u Partizanu igrao slabo za relatvino velike pare, bile su prozivke - ko ga je doveo, pa se prstom pokazivalo na mene. Sad kad igra dobro, pitaju se - ko ga je oterao". 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC