• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega: Imamo snage da pobedimo Olimpiju

Autor mondo.rs

Ekipa Mega Leksa u nedelju gostuje Olimpiji u Ljubljani, u okviru 14. kola ABA lige. U Ljubljani bez Mušidija i Tejića.

Trener srpskog tima Dejan Milojević veruje da njegova ekipa i pored izostanaka igrača, može da skupi snage i da odigra dobar meč protiv Olimpije.

"Očekuje nas teško gostovanje u Ljubljani koje je dodatno otežano izostankom Kostje Mušidija, koji je sa svojom reprezentacijom na juniorskom Evropskom prvenstvu, kao i neigranjem Marka Tejića koji zbog povrede ruke neće putovati u Sloveniju", rekao je Milojević za sajt kluba.

Trener Mege ističe da je najvažnije da njegovi izbranici moraju da izvuku pouke iz prethodnih duela i greške koje su pravili svedu na minimum.

"Pored agresivne i pametne odbrane od početka meča, moramo da obratimo i pažnju na greške kojih smo imali previše, posebno u poslednjem meču. Olimpija je vrlo kvalitetna ekipa koja je značajno napredovala na tabeli. Ipak, verujem da možemo da skupimo snage da odigramo dobar meč i da pobedom završimo ovaj niz gostovanja", naveo je Milojević.

Mega Leks i Olimpija su se u ABA ligi do sada sastajali sedam puta, a Olimpija ima pobedu više – 4/3. Poslednji susret je odigran u 1. kolu kada je Mega slavila u Sremskoj Mitrovici sa 86:85.

"Očekuje nas težak meč u nedelju sa kvalitetnom ekipom Olimpije. Moramo da uđemo u meč maksimalno koncentrisani i sa puno energije. Samo na taj način i pored izostanaka koje imamo u ekipi, možemo da iznenadimo ekipu Olimpije i da pobedom popravimo utisak iz poslednjih par mečeva", izjavio je plejmejker Mege Jovan Novak.

Posle 13 odigranih kola u regionalnom takmičenju, Mega ima skor 4-9, dok Olimpija ima pobedu više.

Utakmica između Olimpije i Mege igra se u nedelju od 17 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC