• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić o bolesnima i povređenima: Previše nas je

Autor mondo.rs

Trener Partizana rekao da ne bi imao ništa da zameri igračima i da su izgubili od Mornara. Džikić nagovestio da možda zbog bolesti neće voditi ekipu u Ligi šampiona u narednom kolu.

 Džikić o bolesnima i povređenima: Previše nas je Izvor: MN PRESS

"Bolnica" u Humskoj!

Trener Partizana Aleksandar Džikić nema šta da prigovori svojim košarkašima u "tesnoj" pobedi nad Mornarom u Jadranskoj ligi, i otkrio da tim ima mnogo problema sa povredama.


"Pre svega, čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. U najavi sam rekao da je to tim čiji način igre nam ne odgovara. Hvala Bogu pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati u ligi i da ćemo ponovo igrati sa njima", rekao je Džikić.

Partizan je danas pobedio 90:85, iako je Mornar uglavnom kontrolisao utakmicu.

"Moram da vam kažem da je danas u timu bilo mnogo igrača koji su dobili lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za svoje saigrače, nemam šta da im kažem", rekao je Džikić.

On je posle novinarskog pitanja govorio malo o zdravstvenoj situaciji.

"Novica (Veličković) nam je duša tima. Ima uticaja u svlačionici i na terenu i bez njega smo drugačiji tim. Uroš Luković je jutros primio injekciju. (Frenk) Robinson je bolestan, a (Mihajlu) Andriću su blokirala leđa. Ja sam mnogo bolestan. Znam da nije bilo najbolje izdanje. (Branislav) Ratkovica rovit. U roku od dva sata ćemo doneti odluku kojih 10 igrača ide u Poljsku na utakmicu Lige šampiona. Vrlo je moguće da neću voditi tim", rekao je Džikić.

Pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo solidno odigrali prvo poluvreme, imali smo kontrolu. Znali smo da će biti teško, Partizan igra dobru odbranu. Iako je rezultat visok, odbrana je bila dobra. Hteli smo da uđemo u penal završnicu, ali igrači nisu pravili faulove, što mi je neshvatljivo", rekao je Vujačić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC