• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Spanulis na "bolovanju" pred Zvezdu

Autor mondo.rs

Kapiten Olimpijakosa zbog problema sa povredom propustio meč protiv Paoka. Njegovi saigrači pobedili u triler završnici.

 I Spanulis na "bolovanju" pred Zvezdu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Problemi u Pireju uoči gostovanja Crvene zvezde mts.

Još jedan nosilac igre Olimpijakosa, lider i kapiten Vasilis Spanulis, doživeo je u Litvaniji povredu levog kolena, zbog koje je ipak morao na mirovanje.

Najbolji košarkaš šampiona Grčke propušta važan nedeljni ligaški meč protiv PAOK-a u Solunu, zajedno sa nedavno povređenim Danijelom Heketom (završio sezonu) i Jorgosom Printezisom (nekoliko nedelja van terena).

Ovaj, treći zdravstveni problem sa kojim se Olimpijakos suočio u poslednjih desetak dana, nagoveštava da bi Spanulis mogao da propusti i sledeće evrologaško kolo, u okviru koga će Crvena zvezda mts u utorak gostovati u Pireju.

Kada je u pitanju derbi u Solunu, Olimpijakos je u neizvesnoj završnici produžio niz pobeda u domaćem prvenstvu. PAOK je imao priliku, slobodna bacanja za "plus 3" u poslednjem minutu, ali ih je Kit Klenton promašio.

Centar Olimpijakosa Patrik Jang potom je pogodio uz faul, pa prihvatio poklon loptu domaćih i sa svojih pet poena doneo gostima trijumf: 89:84 za tim iz Pireja.


Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Met Lodžeski, sa 28 poena. Uz njega, napadački raspoložen bio je i Kostas Papanikolau sa 19. Srpski centar Nikola Milutinov uhvatio je dva skoka i nije se "upisao" za malo manje od 17 minuta u igri.

Na drugoj strani, naš plejmejker Nenad Miljenović uputio je poslednji šut na meču, ali je ostao na svoja dva poena. U dresu domaćina najefikasniji je bio njegov saigrač, centar Klenton, koji je postigao 18 poena, ali mu je ruka ipak zadrhtala u odlučujućem trenutku.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC