• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Olimpijakos jak i kad je nekompletan"

Autor mondo.rs

Crveno-beli odleteli za Atinu, na okršaj sa bratskim klubom, a čim se vrate u Beograd, odmeriće snage sa Realom.

 "Olimpijakos jak i kad je nekompletan" Izvor: MN PRESS

Četvrtak, subota, utorak, četvrtak, nedelja... Žestoki decembarski ritam za košarkaše Crvene zvezde mts se nastavlja gostovanjem Olimpijakosu, u okviru 13. kola Evrolige.

Meč u Dvorani mira i prijateljstva zakazan je za utorak od 20.00, a crveno-bela ekspedicija odletela je za Grčku u ponedeljak malo posle podneva.

Dakle, Dejan Radonjić i njegovi izabranici su nakon pobede nad MZT-om u Skoplju imali vremena samo da prepakuju stvari i prespavaju jednu noć u svojim domovima.

"Odnos između naših klubova je dobro poznat, kao i kvalitet ekipe Olimpijakosa. Ovo je još jedna u nizu vrlo teških utakmica koje igramo tokom decembra", rekao je Radonjić pred polazak na put.

PAROVI 13. KOLA

Utorak: Uniks - Galatasaraj 17.00, Efes - Žalgiris 18.30, Olimpijakos - Zvezda 20.00, Real - Bamberg 20.45. Sreda: Fenerbahče - Darušafaka 18.45, Armani - Panatinaikos 20.00, Makabi - CSKA 20.05, Baskonija - Barselona 20.30.

Trener Pirejaca Janis Sferopulos ne može da računa na povređene Printezisa i Heketa, dok se očekuje da Spanulis zauzme svoje mesto u timu nakon propuštene utakmice domaćeg prvenstva protiv PAOK-a.

"Bez obzira na izostanak Printezisa i Heketa, Olimpijakos ima mnogo igrača ogromnog iskustva i kvaliteta, koji mogu da igraju evroligaške mečeve na vrhunskom nivou. Čeka nas izuzetno dobar i jak tim, pokušaćemo da im pariramo i da odigramo još jednu dobru utakmicu", dodao je Radonjić, podsetivši da su i Zvezda i Olimpijakos ove sezone bez poraza u domaćem takmičenju.

Kada je reč o evroligaškoj tabeli, srpski tim nalazi se u sredini sa skorom 5-7, dok je Olimpijakos sa 8-4 na deobi druge pozicije.

Jović i drugovi odradiće uobičajeni trening na parketu domaćina u ponedeljak uveče, a na dan utakmice planiran je tzv. šuterski trening.

"Moramo da odigramo kvalitetno kao protiv Makabija, ako želimo da se nadamo dobrom rezultatu. Svi znamo ko je Spanulis u evropskoj košarci, da Lodžeski igra odlično ove sezone... Ipak, osnova svega kod njih je odličan, čvrst tim",
naglašava Nemanja Dangubić.

Povratak u Beograd iz Atine planiran je za sredu u kasnim popodnevnim časovima,
tako da će crveno-beli imati minimum vremena za pripremu sledeće utakmice, protiv Real Madrida (četvrtak, 19.00, dvorana "Aleksandar Nikolić").

Ulaznice za taj duel, po ceni od 1.300 dinara za tribine i 2.000 za parter, biće puštene u prodaju u utorak u 10 sati, u svim poslovnicama i na sajtu Eventima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC