• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kazins pretio novinaru, Divac pod pritiskom

Autor mondo.rs

"Sacramento Bee" kao da želi da natera Kingse da trejduju Demarkusa Kazinsa, a ni "Bugi" svojim ponašanjem ne pomaže našem Divcu, koji je kao generalni menadžer ove burne franšize konstantno pred velikim odlukama.

Tekstovi koje je za "The Sacramento Bee" pisao kolumnista Endu Furiljo, a u kom se pored prve zvezde Kingsa, Demarkusa Kazinsa, pominje njegov brat Džalil Kazins, kao i saigrač Met Barns, uzroci su konstantne napetosti u svlačionici ovog NBA tima.

Furiljo je objavio nekoliko tekstova o burnom noćnom životu braće Kazins, od kojih mlađi nastupa u razvojnoj, NBDL ligi, što je razbesnelo "Bugija" Kazinsa, jednog od najboljih košarkaša na svetu, ali i igrača sa veoma "kratkim fitiljom".

Nakon što je nedavno odbio da daje izjave dok je Furiljo prisutan u svlačionici, Kazins je posle poslednje utakmice Sakramenta u nizu (a i poslednjeg teksta o njemu u nizu) odlučio da se obrati omalenom novinaru rečima:

"Imaćemo ovde veoma ozbiljne je*ene probleme. Nemoj nikad više da si pomenuo mog brata. Jer ne poznaješ mog je*enog brata", rekao je Kazins, go do pojasa, unoseći se Furilju u lice i preteći prstom.

Dvojica ljudi morala su da stanu između Kazinsa i Furilja da ne bi došlo i do fizičkog kontakta, posle čega se centar Kingsa okrenuo ka svojoj stolici i rekao...

"Je*ena kukavice. Reci šta god želiš o meni, ali nemoj više da si pomenuo moju je*enu porodicu".

Nesporazumi između Kazinsa i Furilja datiraju još od 2015. kada je Kazins davao izjavu, a novinar ga na trenutak prekinuo, usled čega ga je Ol-star igrač podsetio da priča, a kad je završio rekao je "sebi u bradu":

"Je*eni klovn".

Bugi
Izvor: YouTube



U međuvremenu, Kazins je zaratio i sa reporterom "Cobwell Kingdom" magazina, Leom Bijasom.

Američki mediji konstatuju da su ovakve situacije česte u svlačionicama mnogih NBA timova, ali da prljav veš "ispadne iz mašine" tek kada igrači napuste franšizu ili se oproste od košarke. U ovom slučaju, postoje dve verzije – prva da Kazins radi šta hoće i da se ponaša bahatom, ali i druga da je uredništvo "Sacramento Bee" lista uvereno da Kingsi, tj. naš Vlade Divac kao generalni menadžer, moraju što pre da trejduju Kazinsa i da je list rešio u tome da "pomogne".

"Vidite?", pitaju iz "Sacramento Bee" lista u tekstu posvećenom poslednjem u nizu incidenata s prvom zvezdom Kingsa.

"Sa nasilnikom ne možete nikako", potom sami konstatuju.

Pitanje je da li Vlade Divac čita i koliko ga to sve zanima...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC