• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robinsonova Twitter euforija

Autor mondo.rs

Partizanov Amerikanac pratio je meč protiv Stelmeta na svom laptopu, a potom podelio radost sa navijačima na društvenim mrežama.

 Robinsonova Twitter euforija Izvor: MN PRESS

Osim što pruža sve kvalitetnije partije, Frenk Robinson pridobija naklonost navijača Partizana nastupom na društvenim mrežama, gde komentarima i fotografijama redovno naglašava svoju posvećenost ekipi i klubu.

U utorak uveče je euforično proslavio pobedu nad Stelmetom u Poljskoj (81:80 nakon produžetka), kojoj nije mogao direktno da doprinese, pošto je zbog bolesti ostao u Beogradu.

Osim njega, na put nisu krenuli ni trener Aleksandar Džikić, kapiten Novica Veličković, Mihajlo Andrić i odavno povređeni Đorđe Majstorović.

"Odavno nisam bio ovako srećan i uzbuđen zbog pobede. Velika pobeda, čoveče! Moram sada da se smirim i vratim na spavanje", napisao je na Twitteru, objasnivši posle da mu je temperatura spala, ali da i dalje kašlje i ima glavobolju.

"Prošli smo mnogo toga ove sezone. Svi u timu smo bliski, tako da sa saigračima delim bol, a naročito zadovoljstvo. Čak i ako nisam sa njima".



Robinson se smejao radovanju Stefana Birčevića neposredno po završetku utakmice, kao i poređenju Adina Vrapca sa Stefom Karijem, nakon što je reprezentativac Bosne i Hercegovine šutirao trojke 3/3, a ukupno iz igre 6/6, uključujući koš za pobedu.

"Verujemo u svakog igrača i zato ćemo biti upamćeni kao dobar tim kada se sve ovo završi. Svaki put neko drugi može da bude heroj", naglasio je Frenk Robinson.



Crno-beli su sa skorom 6-4 na putu ka "nokaut" fazi FIBA Lige šampiona, dok im u ABA ligi do kraja godine predstoje okršaji sa MZT Skopljem i Cibonom, u kojima će braniti drugo mesto na tabeli.

Partizan je do sada ostvario 11 pobeda i tri poraza i za korak je ispred Cedevite, Cibone i Budućnosti.

Stelmet - Partizan 80:81 posle produžetka
Izvor: Youtube/Basketball Champions league

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC