• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vestbruk "kida", Bjelica skroman

Autor mondo.rs

Oklahoma pobedila Nju Orleans uz sjajnu partiju Rasela Vestbruka. Odlične igre Marka Gasola i Kajrija Irvinga. Bobi ponovo "grejao klupu"

Veče iza nas u NBA ligi obeležio je Rasel Vestbruk. Organizator igre Oklahome predvodio je svoj tim do pobede nad Nju Orleansom rezultatom 121:110.

On je bio najbolji pojedinac meča, jer je postigao 42 poena (šut za dva poena 10/19, šut za tri poena 2/7), imao je 10 skokova i sedam asistencija.

Vest
Izvor: YouTube

Kod Nju Orleansa najbolji je bio Entoni Dejvis sa 34 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Nemanja Bjelica nije odigrao zapaženu ulogu u pobedi Minesote nad Atlantom – 92:84. Srpski reprezentativac je za nepunih 19 minuta provedenih u igri upisao po tri skoka i asistencije, uz jednu ukradenu loptu, i slab procenat šuta iz igre – 1/6, (šut za tri poena 1/5).

Najzaslužniji za trijumf Vulvsa, tek drugi vezani od aprila prošle sezone, bio je centar Karl-Entoni Tauns sa 17 poena i 18 skokova, Endrju Vigins dodao je 19 pogodaka, Zek Levin 18, dok je u poraženoj ekipi, koja je izgubila šestu od sedam utakmica na domaćem terenu, prednjačio Denis Šreder sa 21 poenom.

Za razliku od Bjelice, Boban Marjanović nije ni dobio priliku da zaigra za Detroit protiv Memfisa. Pistonsi su izgubili taj duel rezultatom 98:86.

Grizlije je do trijumfa vodio Mark Gasol sa 38 poena, pet skokova i četiri asistencije, za kojeg centri Pistonsa nisu imali rešenje, ali trener Sten van Gandi uprkos tome nije dao priliku Marjanoviću.

Kod Pistonsa, koji su pretpreli 17. poraz, uz 14 pobeda, Andre Dramond zabeležio je "dabl-dabl" učinak - 13 poena i 19 skokova.

Hjuston je pobedio Finiks rezultatom 125:111 i ostvario 11. pobedu u poslednjih 12 utakmica.

U timu Rokitsa blistao je Džejms Harden sa 27 poena i 14 asistencija, a dobre partije prikazali su i Erik Gordon sa 24 pogotka i Patrik Beverli, koji je ubacio 18, uz po devet asistencija i skokova.

U poraženoj ekipi Sansa, koja je upisala četvrti poraz u nizu, najefikasniji je bio Devin Buker sa 28 poena.

U osam odigranih mečeva u noći između srede i četvrtka čak sedam timova koji su gostovali su zabeležili pobede, dok je jedino Klivlend slavio kod kuće protiv Milvokija (113:102).

U redovima Kavsa istakao se Kajri Irving, sa rekordom karijere. On je postigao 31 poen, a imao je i 13 asistencija, šest skokova i ukradenu loptu. Svesrdnu podršku dao mu je Lebron Džejms sa 29 pogodaka, devet skokova i šest asistencija.

Kod Baksa najefikasniji je bio Janis Andetokumbo sa 28 poena, uz po pet skokova i asistencija. Mirza Teletović imao je skroman učinak od tri poenak i pet skokova za 19 minuta provedenih na parketu.

Top 10
Izvor: YouTube

REZULTATI
Klivlend - Milvoki 113:102
Atlanta - Minesota 84:92
Detroit - Memfis 86:98
Čikago - Vašington 97:107
Nju Orleans - Oklahoma 110:121
Finiks - Hjuston 111:125
Juta - Sakramento 93:94
Portland - Dalas 95:96

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC