• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev trener kritikuje: Nikola, štetiš sebi...

Autor mondo.rs

Trener Denvera Majk Maloun počeo je (konačno) da koristi Nikolu Jokića kao startera, ali njegovu minutažu "skraćuju" brzi faulovi kojima je sklon srpski reprezentativac.

Nikola Jokić igra sjajno, ali još uvek se privikava na NBA ligu.

Šest ličnih grešaka srpskog reprezentativca za samo 19 minuta provedenih na parketu u meču protiv Atlante, koji su Nagetsi izgubili (109:108), iznervirali su njegovog trenera Majka Malouna koji je tek u poslednjih mesec dana počeo da ga koristi kao startera.

Od tada smo videli neke briljantne partije Nikole Jokića, poput umalo tripl-dabl učinka protiv Dalasa, a prema rečima Malouna to bi moglo da se dešava mnogo češće, ali da talentovani centar ne pravi toliko faulova.

"To se dešava svake večeri...", počeo je Majk Maloun priču o Jokiću nakon meča.

"Nikola mora da uči, ovo je njegova već četvrta ili peta utakmica koju igra kao starter, a ulazi u probleme sa faulovima. U toj jednoj utakmici kada nije pravio nepotrebne lične greške 'flertovao' je sa tripl-dabl učinkom", požalio se Majk Maloun.

Novinari koji prate Denver kritikovali su Malouna koji je na početku sezone Jokića koristio kao rezervistu, a sada se pretvara u nosioca igre koji mora da igra bar 30 minuta po meču.

"Šteti sebi, ali šteti i timu. Poenta je da mora da igra pametnije, on je previše važan igrač za našu igru. Igramo preko njega i potreban nam je na parketu!", podvukao je Maloun.

Prethodno je protiv Dalasa, kada je Jokić odigrao 38 minuta i pružio svoju najbolju partiju u NBA karijeri, Majk Maloun "pripretio" srpskom reprezentativcu "da će ga prebiti ako bude pravio glupe faulove".

Ove sezone prosečno beleži 11.4 poena, 6.7 skokova i 3.3 asistencije po meču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC