• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repriza NBA finala: Kajri srušio Voriorse!

Autor mondo.rs

U duelu prošlogodišnjih NBA finalista - mnogo energije i dobre košarke, a na kraju je pobedu Kavsima doneo Kajri Irving koji je na 3,5 sekunde do kraja postigao poene preko Kleja Tompsona - 109:108!

Kada oni igraju - uvek je zanimljivo i uzbudljivo!

U reprizi prošlogodišnjeg finala plej-ofa, na Božić po gregorijanskom kalendaru, snage su ponovo odmerili lideri Istoka i Zapada - Klivlend i Golden Stejt, a pobedu Kavsima doneo je sjajni Kajri Irving koji je fantastičnu poslednju deonicu krunisao poenima preko Kleja Tompsona, na samo 3,5 sekunde do kraja utakmice.

Imali su Voriorsi poslednji napad, ali se Kevin Durent spetljao i pao na parket nakon kontakta sa Džefersonom, sudije nisu dosudile faul, a on nije uspeo da pogodi sa zemlje.

Za slavlje domaćina!

KLIVLEND - GOLDEN STEJT 109:108 (25:27, 27:28, 28:32, 29:21)

Navijači su mogli da vide fantastičan meč pun dinamike, lepih poteza, atraktivnih zakucavanja i agresivnih odbrana u kom je mnogo duže vodila ekipa Voriorsa, ali su Kavsi na kraju iskoristili energiju sa tribina i raspoloženog Kajrija Irvinga koji je u poslednjoj deonici nastavio tamo gde je LeBron Džejms počeo u prve tri četvrtine.

"Kralj" je postigao čak četiri trojke u trećem kvartalu kada je Golden Stejt igrao odlično i pretio da se "odlepi", a tada su u gostujućem sastavu briljirali Kevin Durent i Klej Tompson.


To su bila i dva najefikasnija igrača u sastavu Stiva Kera: KD je postigao 36 poena i imao 15 skokova, dok je Klej Tompson dodao 24 poena. Stef Kari ni ovog Božića nije briljirao (ima vrlo slabe brojke kada igra 25. decembra) i postigao je 15 poena – uključujući trojku za 108:105, koja je delovala kao odlučujuća, ali su prodori Irvinga i neiskorišćen napad Voriorsa pre toga doneli prevagu domaćem timu

LeBron Džejms je predvodio Klivlend do 23. pobede u sezoni – postigao je 31 poen, imao 13 asistencija i 4 skoka, ali će heroj meča ipak biti Kajri Irving sa 25 poena, 6 skokova, 10 asistencija i 7 ukradenih lopti.

Kevin Lav je "neprimetno" ubacio 20 poena, a značajna su bila i zakucavanja veterana Ričarda Džefersona, od kojih je ovo bilo naročito impresivno.



U prvom meču dana Seltiksi su nadigrali Nikse 119:114. Opširnije o tom meču OVDE!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC