• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Dan za prijatelje, nagrada i njihova

Autor mondo.rs

Pročitajte obraćanje najuspešnijeg evropskog trenera organizatorima i gostima velike svečanosti u Skupštini Srbije.

 Željko Obradović nagrada za životno djelo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Željko Obradović, najtrofejniji trener Evrope, iskoristio je pauzu između utakmice u turskom prvenstvu i narednog evroligaškog meča (u četvrtak protiv Olimpijakosa) da dođe u Beograd i primi izuzetno priznanje.

Sportski savez Srbije uručio je u ponedeljak i osmostrukom šampionu Evrope i najboljoj rukometašici sveta Svetlani Ceci Kitić nagrade za životno delo!

U obraćanju gostima u svečanoj sali Skupštine, Obradović je zahvalio organizatorima skupa na nagradi i poručio_:

"Čast mi je što dobijam ovu nagradu zajedno sa nekim ko je imao karijeru kao Ceca. Čestitam ti od srca i mislim da si bila i ostala primer svima koji žele da se bave sportom, a pogotovo tvojim sportom", rekao je "Žoc" obraćajući se slavnoj rukometašici.

"Uvek ističem koliko sam imao sreće da neki ljudi prepoznaju u meni ono što sam uspeo da postignem za sve ove godine, radeći prvo kao igrač, a posle toga i kao trener. Kad sam dobio poziv od Sportskog saveza Srbije, prva stvar koju sam pitao bila je koliko svojih dragih prijatelja mogu da pozovem da budu ovde i drago mi je da su svi oni danas prisutni, drago mi je da su se odazvali iz prostog razloga što mi koji ove godine igramo Evroligu i domaće prvenstvo nemamo mnogo slobodnog vremena".



Obradović je posebno istakao da je srećan zbog prilike da iskoristi dan za dolazak u Beograd.

"Ovo je bila izuzetna prilika da se vidim sa dragim ljudima, da imam dobar razlog da dođem u Beograd, a da mi niko ne zameri", nasmejao se slavni trener.

"Izuzetno sam srećan i zadovoljan što ću provesti dan sa dragim prijateljima, sa svima sa kojima sam radio i u klubu i u reprezentaciji, od članova stručnog štaba, sve naravno do igrača, koje ćete prepoznati ovde u sali, da ih ne nabrajam sada, a koji su učinili da postanem ono što sam postao. Uvek su igrači najbitniji, oni su svakom treneru nešto najvažnije, oni pretaču na teren ideje koje imamo i sve ostvareno sam postigao zahvaljujujući njima i ljudima sa kojima sam sarađivao", podvukao je "Žoc".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC