• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajramović hoće da ostane, savez spremio otkaz?

Mensur Bajramović vrlo je blizu odlasku sa mjesta selektora reprezentacije BiH, iako on sam želi da ostane na klupi nacionalnog tima.

 Bajramović hoće da ostane, savez spremio otkaz? Izvor: MONDO

Nakon neuspjeha u kvalifikacijama za EP Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH istakao je da je nezadovoljan rezultatima pa je ostanak Bajramovića na klupi BiH pod znakom upitnika, a prema nezvaničnim informacijama on bi uskoro mogao biti smijenjen.

Bajramović, koji osim reprezentacije BiH vodi i sirijsku ekipu El-Džalu, međutim, želi da ostane selector i vodi selekciju BiH u kvalifikacijama za EP 2011.

“Biti selektor je častan posao, i meni je reprezentacija na prvom mjestu, a jedino što očekujem od KSBiH je da ispoštuje obaveze iz našeg ugovora i omogući nam normalne uvjete za rad. Što se mene tiče, spreman sam prihvatiti svaku odluku Saveza”, rekao je za “Dnevni avaz” Bajramović koji ima ugovor sa savezom na još dve godine.

On je istakao da BiH ima kvalitet za osvajanje prvog mjesta u kvalifikacionoj grupi u kojoj su još Makedonija, Velika Britanija, Ukrajina i Mađarska.

”Grupa nije nepremostiva ako okupimo sve najbolje igrače, prije svih Teletovića, pa do onih kojih su stasali kroz reprezentaciju, a sada pokazuju veliki napredak, poput Đedovića, Kikanovića, Gordića.... Volio bih da uključimo i Preldžića, iako na tom planu odavno ništa nije urađeno, mada sam o tome pisao u izvještaju”, rekao je Bajramović.
On je dodao da je zadovoljan angažmanom u Siriji id a je moguće da produži ugovor sa El-Džalom.

“I radi toga volio bih da što prije riješim status u reprezentaciji, jer je pitanje koliko bi klub imao razumijevanja za moje selektorske obaveze”, dodao je Bajramović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC