• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stivenson ustao i napustio Hemofarm!?

Amerikanac Džerod Kameron Stivenson više nije igrač Hemofarma, pošto je u četvrtak bez najave i objašnjenja napustio ekipu i grad.

 Stivenson ustao i napustio Hemofarm!? Izvor: MONDO

"Klub i igrači su zatečeni ovakvom odlukom dojučerašnjeg člana tima, pogotovo što je saradnja bila korektna sa obje strane", navodi se u saopštenju vršačkog kluba.

Hemofarm je u srijedu pobijedio Zadar u zaostaloj utakmici osmog kola Jadranske lige i dospio na diobu trećeg i četvrtog mjesta na tabeli. U nedelju od 19 časova u dvorani Milenijum gostuje Helios.

"Farmaceuti" će suspendovati prava i obaveze iz važećeg ugovora sa Stivensonom i razmotriti šta im je dalje činiti. Za njih je Stivensonov odlazak drugi ozbiljan udarac ove sezone, uz povredu koljena koju je Milivoje Božović doživio prije tri mjeseca.

"Hemofarm ističe da je do sada ispunjavao sve ugovorom propisane obaveze prema Stivensonu, a nije bilo ni međuljudskih problema. On je ovakvim potezom stavio i ekipu i klub u nepovoljan položaj", piše u saopštenju Hemofarma.

Milan Mačvan je u četvrtak uveče proglašen za najboljeg seniora grada Vršca, a jedino se američki internacionalac nije pojavio na dodjeli nagrade.

"Potez Stivensona nas je sve iznenadio. On je dobar igrač i čovjek i svi smo se dobro slagali. U posljednjoj utakmici protiv Zadra dao je veliki doprinos pobjedi, tako da je njegovo napuštanje kluba, dan poslije toga, bilo potpuno neočekivano", rekao je kapiten tima Miljan Pavković.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC