• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakvo pojačanje za Klivlend: Stiže Korver!

Autor mondo.rs

Sjajni šuter stiže u Ohajo. Emotivni oproštaj od Atlante...

Kavalirsi su tražili čoveka koji će odmeniti povređenog Džej Ara Smita, a dobili odlično pojačanje koje će im sigurno biti od velike pomoći u novom pohodu na šampionski prsten.

Sjajni šuter Kajl Korver (35, 201 cm) stiže u Klivlend Kavalirse iz Atlante, a u suprotnom smeru će otići Majk Danlivi, Mo Vilijams i zaštićenog pika prve runde drafta 2019. godine. "Dil" još nije kompletiran, ali će biti u najskorijem periodu...

I Kajl Korver, koji je u ligi od 2003. godine kada ga je draftovala Filadelfija, potvrdio je to nakon meča svoje Atlante i poručio da je imao emotivan razgovor sa saigračima i trenerom.

Momak iz Kalifornije je najpoznatiji po "ubitačnom" šutu za tri poena i prosek u dosadašnjem delu karijere iznosi visokih 42%. Drži i nekoliko rekorda u NBA ligi...

NIJE KRAJ...

Ovih dana se "šuškalo" o tome da bi i Redžon Rondo mogao da promeni sredinu, a upravo je Klivlend jedan od najzainteresovanijih za usluge "posrnulog" plejmejkera iz Čikaga.

Ono što se još uvek čeka je to da li će se pojaviti "treći tim" u koji bi Klivlend poslao Majka Danlivija, ali to neće pokvariti trejd Kajla Korvera koji je praktično potvrdio da je sve dogovoreno sa Kavsima i da će ubuduće igrati sa Lebronom, Irvingom i ostalima i pokušati da karijeru kruniše prstenom.

Korver je u poslednjoj godini ugovora po kom zarađuje nešto više od 5 miliona dolara, a ove sezone prosečno beleži 9.5 poena po meču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC