• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević o Zvezdi: Milina vas je gledati

Autor mondo.rs

Šef stručnog štaba Mega Leksa Dejan Milojević pun reči hvale za Crvenu zvezdu. Smatra da je umor i "kraća" klupa bila glavni razlog zbog kog je njegova ekipa stala u produžecima. Dejan Radonjić ističe da je pobeda najvažnija.

 Milojević o Zvezdi: Milina vas je gledati Izvor: MN PRESS

Velika borba u hali "Pinki" u kojoj je tek nakon 45 minuta košarke bio poznat pobednik.

Košarkaši Crvene zvezde mts bolje su se snašli u produžecima i na kraju su upisali 17. trijumf u regionalnom takmičenju (81:69). Mega Leks "nije imao daha" u dodatnih pet minuta košarke koje je izborio zahvaljujući velikoj upornosti u drugom poluvremenu.

Trener regionalnog i srpskog šampiona Dejan Radonjić ističe da je pobeda najvažnija.

"Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme, ali smo u drugoj četvrtini, dobrom igrom, došli do prednosti. U nastavku smo imali oscilacije, ušli u produžetak i na kraju, što je najbitnije, došli do pobede", kazao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča, a prenosi zvanični sajt ABA lige.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović navikao je na teške utakmice u Sremskoj Mitrovici.

"Utakmica nije bila baš lepa za gledanje. Ali, odradili smo ono zbog čega smo došli i dobili utakmicu. Možda smo se produžetkom nepotrebno istrošili, ali došli smo do bodova i okrećemo se sledećim mečevima".

Trener Mege Dejan Milojević je čestitao Crvenoj zvezdi na pobedi, ali i sezoni.

"Zvezda igra sjajno u Evroligi i igra jako lepu košarku. Milina ju je gledati. U ABA ligi je i dalje bez poraza. Mi smo uspeli da je nateramo da igra, verovatno najteži meč u ABA ligi, međutim to na kraju nismo uspeli da materijalizujemo...", kazao je na početku konferencije Milojević.

Mega - Zvezda
Izvor: YouTube

Objasnio je i šta je bio razlog pada njegove ekipe u dodatnih pet minuta.

"U produžetku smo posustali, mislim da smo se prilično istrošili. Jednostavno, Zvezda ima dužu klubu, Radonjić je rotirao više igrača i taj naš umor je došao do izražaja. Potpuno smo pali u produžetku....".

Mega Leks ostaje na pretposlednjem mestu u ABA ligi sa samo pet pobeda.


"Nama tek predstoje najbitnije utakmice. Ovo je bio jedan od onih mečeva u kome nismo imali šta da izgubimo, protiv apsolutnog favorita. U narednom kolu gostujemo takođe velikom favoritu Cedeviti, a posle toga nam slede dueli sa ekipama koje su u našem rangu i protiv kojih ćemo se boriti za opstanak u ligi. Nadam se da ćemo uspeti", zaključio je on na kraju obraćanja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC