• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Protiv Zvezde moraš savršeno do kraja"

Autor mondo.rs

Trener Mornara rekao da će meč težak meč protiv crveno-belih dobro doći njegovom timu u nastavku borbe za opstanak. "Ovo nije najbolja stanica za 'čupanje' bodova"

 "Protiv Zvezde moraš savršeno do kraja" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Trener Mornara Đorđije Pavićević ne može biti zadovoljan ishodom, ali može otporom koji je njegov tim pružio na gostovanju Crvenoj zvezdi mts.

Barani su u hali "Aleksandar Nikolić" vodili od sredine prve, pa do sredine treće četvrtine - maksimalno 15 poena razlike, a čak 14 uoči finiša odlučujućeg, trećeg kvartala.

Pod pritiskom gostiju iz Crne Gore, domaćin se izdigao u teškoj situaciji, "stegao" odbranu i ipak uspeo da mirno privede meč kraju bez trojice povređenih startera - Dangubića, Jovića i Kuzmića.

Ekipa Mornara bila je u prvom delu meča bolji, a u drugom ravnopravni rival crveno-belima, što je pokazalo da Barani definitivno zaslužuju bolji skor od trenutnog 7-13, kao i višu poziciju na tabeli od sadašnjeg - desetog mesta.

"Pokušali smo da iskoristimo možda neki pad igre Zvezde večeras i nedostatak Jovića, Dangubića i Kuzmića. Probali smo da pripretimo, što mislim da smo i uspeli tokom većeg dela meča. Da bismo pobedili Zvezdu, moralo bi da ide svih 40 minuta sve savršeno. O snazi Zvezde nema potrebe puno da se priča, a nama će dobro doći u nastavku takmičenja ovakav meč. Gostovanje u Beogradu nije bilo baš najbolja stanica za 'čupanje' bodova, ali verujem da ćemo u narednih šest kola uspeti da ostvarimo cilj i ostanemo u regionalnoj ligi", rekao je posle meča Pavićević.

U razgovoru sa novinarima, crnogorski stručnjak složio se sa ocenom da bi se Mornar borio za veće ciljeve da je u ovom sastavu odigrao celu sezonu.

"Da je ovaj sastav bio od početka, mislim da bismo bili u borbi za plej-of, a da bismo u Ligi Šampiona otišli dalje. Svi su imali priliku da uživaju u Baru na našim na utakmicama. Nadam se da će ovaj projekat biti i dalje prisutan u ABA ligi", dodao je on.

Obrativši se domaćinu, Pavićević je crveno-belima poželeo uspeh na svim frontovima.

"Zvezdi bih poželeo puno sreće, da nastavi kao do sada u ABA ligi i Evroligi. Oni godinama unazad pokazuju da su najbolji tim u regionalnoj ligi. Da je drugačiji sistem u Evroligi, verovatno bi već bili u osam najboljih... Ovako, nadam se da će uspeti što duže da izdrže u tom žestokom ritmu", podvukao je trener Mornara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC