• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak: Virus nas razorio

Autor mondo.rs

"Deluje lako, ali sa Megom nikada nije lako", rekao posle polufinala Kupa Radivoja Koraća trener crno-belih Nenad Čanak. "Pobedila kvalitetnija ekipa", nadovezao se strateg Mega Leksa - Dejan Milojević.

U finalu Kupa Radivoja Koraća igraće Partizan i Crvena zvezda.

Crno-beli su u drugom polufinalu pobedili Mega Leks 77:65 i tako im se revanširali za poraz od prošle sezone, kada je u niškom Čairu ekipa Dejana Milojevića osvojila "Žućkovu levicu".

Aleksandar Džikić zbog bolesti nije vodio "parni valjak" u polufinalnom meču. Njega je odmenio prvi pomoćnik Nenad Čanak.

"Iz jedne jako delikatne situacije dali smo sve od sebe i pobedili. Virus nas je razorio, videćemo sutra šta će biti... Imali smo kontrolu nad utakmicom, sa spoljnih pozicija pogađali su igrači kojima to nije svojstvo. Na kraju smo, deluje, lako dobili, ali sa Megom nikada nije lako", rekao je Čanak.

Partizan jači od virusa, "večiti" za trofej!


Pomoćni trener Partizana upitan je da li će za finale situacija biti bolja.

"Hečer dva dana nije ustao iz kreveta, Marinković je jako loše, Koprivica isto, Džikić ima 39 temperatur...", kratko je odgovorio Čanak.

Dejan Milojević pokušavao je da pokrene tim, kako bi iznenadio Partizan i u nedelju branio trofej osvojen prošle sezone. Nije uspeo.

"Pobedila je kvalitetnija ekipa. Mi ove sezone ne možemo da igramo sa najkvalitetnijim ekipama... Dominirali su celu utakmicu, mi smo uspeli da priđemo, ali više od toga nismo mogli", bio je realan trener Mega Leksa.

Na pitanje ko ima veće šanse u finalu, odgovorio je: "Realno da je Zvezda kvalitenija od Partizana, baš koliko je Partizan kvalitetniji od nas."

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC