• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raport iz "bolnice" Partizana: Desetkovani

Autor mondo.rs

U odnosu na završni turnir Kupa Radivoja Koraća - ništa novo. Oni koji nisu igrali, neće ni protiv PAOK-a u revanš meču za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona.

 KK Partizan bez Hečera, Koprivice i Marinkovića na PAOK Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su se borili koliko su mogli protiv Crvene zvezde mts u finalu Kupa Radivoja Koraća, mada ni crveno-beli nisu mogli da računaju na sve igrače.

Virus koji je "pokosio" pola tima crno-belih, ali i prvog trenera Aleksandra Džikića ne popušta. Poslednji raport iz Partizana je da oni koji nisu mogli da igraju u Nišu neće moći da igraju ni večeras (18.30h, Arena sport 1) protiv PAOK-a u revanš meču za plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona.

Ispitivanja na VMA su pokazala da jeste reč o trovanju sa virusnom infekcijom, mada niko još sa sigurnošću ne može da kaže šta se dogodilo igračima Partizana.

Dakle, crno-beli će probati da posle pobede u Solunu (76:74), pred svojim navijačima, izbore plasman u osminu finala FIBA Lige šampiona bez Vanje Marinkovića, Vilijama Hečera, Miloša Koprivice i Slobodana Jovanovića.

Od ranije su povređeni Kenan Karahodžić i Frenk Robinson, koji jeste trenirao slabijim intenzitetom, ali je veliko pitanje da li će se uopšte "skinuti".

I dalje su roviti Mihajlo Andrić i Uroš Luković, ali su obojica u NIšu dali značajan doprinos plasmanu Partizana u finale kupa.

Ekipu će, kao u Nišu, sa klupe voditi Nenad Čanak, koji, uprkos vrlo teškoj kadrovskoj situaciji, poručuje:

S obzirom na trenutno stanje, prioritet nam je bio oporavak ekipe i stabilizacija tima, priprema utakmice je u drugom planu. Odradićemo jedan trening, još uvek ne znamo sa kojim brojem igrača. Ipak, mi smo Partizan i ne želimo da od toga pravimo alibi. Imamo aktivan rezultat iz prve utakmice i učinićemo sve što je do nas da prođemo. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju, potrebniji su nam nego ikad".

Ulaznice koštaju: 300 dinara tribine i 500 dinara parter.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC